Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sub beállítottságú nőt keresek! Utazni tudok.
NYIREGYHAZAN keresek aktiv nagyméretű bi pasit. Akár sub BDSM is érdekel
Igényes ápolt telhesen szőrtelen bi passziv vagyok
Igényes ápolt telhesen szőrtelen bi passziv vagyok
Házaspárral ismerkednék a biszexben is benne vagyok
Ha volna olyan lány vagy pár aki szívesen színesebbé tenné a holnap estèmet, írjon
Sziasztok! Ma és holnap Hosszúpályiban leszek egy panzióban!
Párt, Hölgyet, esetleg urat keresek minden jóra!
Párt, Hölgyet, esetleg urat keresek minden jóra!
Szabolcsi, hajdúsági pár ki ráér? hely ok pet
Nagyfarku aktiv pasi ma este / holnapi napra?
Nyiregyhaza hely van
Nyiregyhaza hely van
Van itt hölgy?
Vagy csak ffiak vannak!
Vagy csak ffiak vannak!
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Kezdem én is azt hinni hogy nincs nő
(Ez egy válasz szem76 üzenetére (2023. 03. 20. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecen Nagyerdőn kalandozókat keresek
Egy újabb kámforlány. Két levélváltás után síri csend. Komolytalan vagy.
Nyíregyháza????
Sziasztok! Ma délután pár aki Debrecenen belül ismerkedne?
Nagyfarku aktiv pasi ma este / holnapi napra?
Nyiregyhaza hely van
Nyiregyhaza hely van
Szoaszzok ! Szolnok Mezotur korzeteben ismerkednék!!
sziasztok feleseget kényeztetnék a férje elott akit ez izgatná (cuckold) akik 7végente ráérnének/
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Biszex kapcsolatot keresek házaspárral

vazelinator

gaborka2