Sziasztok! Ma délután pár aki Debrecenen belül ismerkedne?
Nyíregyháza????
Egy újabb kámforlány. Két levélváltás után síri csend. Komolytalan vagy.
Debrecen Nagyerdőn kalandozókat keresek

Kezdem én is azt hinni hogy nincs nő
(Ez egy válasz szem76 üzenetére (2023. 03. 20. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Van itt hölgy?
Vagy csak ffiak vannak!
Vagy csak ffiak vannak!
Nagyfarku aktiv pasi ma este / holnapi napra?
Nyiregyhaza hely van
Nyiregyhaza hely van
Szabolcsi, hajdúsági pár ki ráér? hely ok pet
Sziasztok! Ma és holnap Hosszúpályiban leszek egy panzióban!
Párt, Hölgyet, esetleg urat keresek minden jóra!
Párt, Hölgyet, esetleg urat keresek minden jóra!
Ha volna olyan lány vagy pár aki szívesen színesebbé tenné a holnap estèmet, írjon

Házaspárral ismerkednék a biszexben is benne vagyok
NYIREGYHAZAN keresek aktiv nagyméretű bi pasit. Akár sub BDSM is érdekel
Igényes ápolt telhesen szőrtelen bi passziv vagyok
Igényes ápolt telhesen szőrtelen bi passziv vagyok
Sub beállítottságú nőt keresek! Utazni tudok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok. Mai napra keresem maci kedvelő kanos perverz partneremet Nagyhegyesen. Írj ha erdekel a dolog.
Debrecenbe ma délután szopnék
Haliii. Nőt keresek picit vadabb szexre! 21/F képek az oldalamon! Pest, JNSZ, heves megye előnyben. Akár az automban, de ha van helyed az hatalmas előny lenne! Diszkréció+ápoltság adott és maximálisan elvárt!
Ápolt férfiként párral ismerkednék a biszexben is benne vagyok
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.