Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
sziasztok ma dél környékén szolnok és környékén autókázok keresztbe-kasúl valaki esetleg egy fincsi talira? Utánna péntekig Cserkeszőlő írj privátban
Sziasztok! Szabolcsban csatlakoznék hosszabb távra nem kamus nőhöz, párhoz. Nem vagyok kamus!
Sziasztok! Báránd környékén ismerkednék hölggyel/párral!
Utazni tudok,helyem van.
Utazni tudok,helyem van.
Helló !
Nyíregyházi elhanyagolt hölgyet vagy passzív fiú partnert keresek .
No kamu , hely kell .
Max diszkréció !
Nyíregyházi elhanyagolt hölgyet vagy passzív fiú partnert keresek .
No kamu , hely kell .
Max diszkréció !
Hétvégén (04.01, 04.02) Nyíregyháza és környékén járok, szivesen megismerkednék kedves párral, aki bemutatná a környék szépségeit, a hölgy örömére..

Egy pecás,barátot keresek,Nyiregyháza környékén,aki bevezetne a pecázás rejtelmeiben!
Sziasztok! 18-65 korosztályban keresnék párokat. Búvóhely van Vásárosnamény környéke. Intelligens,sportos,nem független,jóképűnek mondott pasi vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Köszönöm.
Nagyfarku aktiv PASIT keresek aki popsi / szajba elvezne
Igényes teljesen szőrtelenvagyok
NYIREGYHAZA
Igényes teljesen szőrtelenvagyok
NYIREGYHAZA
Sziasztok. Ma este fél 7 körül nyiregyi állomáson szopnék,helyem nincs
Nyíregyházán aktív???
Ma nagyerdőn kalandozókat keresek. Üdv normális pasi
Sziasztok. 23 éves macis testalkatú srác vagyok. Ma estére keresem kanos, pervez aktív bikámat minden jora. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Lányt vagy Biszex Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Hely van
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Hely van
Pár , házaspárt massziroznék ki ma ráér... Privire Zsozsa
Sziasztok ma Debrecen ben valaki minden jóban benne ne vagyok helyem van
Ma este nyíregyházán aktív????
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
sziasztok feleseget dugnék a párja elott (cuckold) ha vannak itt erre nyitott párok? Utazni tudok
Szia!
Heteró férfi vagyok!
Hölgyet keresek !
Kalandra fel!
Motoros csaj is lehet!
Heteró férfi vagyok!
Hölgyet keresek !
Kalandra fel!
Motoros csaj is lehet!