Kedves Adminok! Megint töröltétek egy hozzászólásunkat, persze megint nem kaptunk erről értesítést, hiába ezt kommunikáljatok. Amúgy meg most éppen mi baszta a csőrötöket? Senki nem személyesítettünk, nem mondtunk konkrétumot. Ez durva, öncélú, a kommunista időket idéző cenzúra.
sziasztok van olyan nő aki fiatalokal is szívesen foglalkozik. aki igen az kérem írjon privát
Sajnos igen. De szerintem ez nem a mi hibánk... Adott a lehetőség a csajoknak is.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 03. 28. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma holnap Debrecen nagyerdőn keresek izgalmas párokat
Üdv Normális pasi

Nyíregyházán volna aktív pasi ?????
sziasztok ma reggel valaki Tiszaföldvár, Cibakháza környékén?
Sziasztok Tiszafüreden ki jön velem bicajozni útközben bármi megtörténhet ha te is akarod,írj és adok tel számot
Szabolcsban hellyel rendelkező párral ismerkednék és találkoznék.
Biszex házaspárral ismerkednék
Nyiregyháza környékén valaki szeretné kukkolni kocsiban a csajom?
Sajnos igen.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 03. 28. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt? Csak pasik, meg kamusok!
Itt is csak pasik hirdetnek.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
sziasztok ma dél környékén szolnok és környékén autókázok keresztbe-kasúl valaki esetleg egy fincsi talira? Utánna péntekig Cserkeszőlő írj privátban
Sziasztok! Szabolcsban csatlakoznék hosszabb távra nem kamus nőhöz, párhoz. Nem vagyok kamus!
Sziasztok! Báránd környékén ismerkednék hölggyel/párral!
Utazni tudok,helyem van.
Utazni tudok,helyem van.
Helló !
Nyíregyházi elhanyagolt hölgyet vagy passzív fiú partnert keresek .
No kamu , hely kell .
Max diszkréció !
Nyíregyházi elhanyagolt hölgyet vagy passzív fiú partnert keresek .
No kamu , hely kell .
Max diszkréció !
Hétvégén (04.01, 04.02) Nyíregyháza és környékén járok, szivesen megismerkednék kedves párral, aki bemutatná a környék szépségeit, a hölgy örömére..