Ma este hölgy,pár,hetero alapon egy kellemes estèhez?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok!Szívesen ismereknénk párokkal / maximum 45év/.
Sziasztok nyiregyi 35 éves srác vagyok..Párt vagy lányt keresek ma.. Helyem van, de akár utazni is tudok..
Szabolcsi, hajdúsági pár ki ma ráér? privire zso
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok. 23 eves macis srác vagyok. Olyan pasit keresek akit nem zavarna az ha kicsi a farkam es hamar elelvezek. Általában passzív vagyok de ki szeretném próbálni az aktív reszet is a dolognak. Nagyhegyesen vagyok megtalálható írj ha erdekel a dolog. Ma este
Ma Debrecenbe van hölgy vagy pár aki szex kalandozna kor alkat nem számít. Intim szörzet kizáró ok
Sziasztok!Ma keresek olyan párt termál fürdőzéshez Poroszlón,ahol a férfi tag szereti ha előtte szopatják,dugják a párját,tele élvezik a száját egy méretes szerszámmal,autóban ,szabadban.
Igényes Nyiregyi magas pasi ismerkedne ,
Sziasztok! Nyilvános wc-be esetleg valaki?
Feleseget dugnek a ferje elött akit ez izgatna? (cuckold) Utazni tudok hely kellene!
Adatlapom szerint keresek ma estére. Helyem van.
Szivesen ismerkedünk,jól szituált párokkal a közelünkből.Főleg Szabolcsból.Helyünk adott.Nem vagyunk sportos alkatúak.
Holnap Debrecen vekerinél dèlelött szopnék
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok.
Olyan hölgyet keresek, aki eltudna kísérni a DL-be vagy Swingerklub foryou-ba Budapesten.
További info privátban.
Olyan hölgyet keresek, aki eltudna kísérni a DL-be vagy Swingerklub foryou-ba Budapesten.
További info privátban.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket. Adatlapunkon minden lényeges információt megtaláltok.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket. Adatlapunkon minden lényeges információt megtaláltok.
szabolcs megyei 50éves hetero házaspár csatlakozna 3aas 4es feláláshoz,vagy két pasihoz akik barátok