Sziasztok. Írjatok privátban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 03. hétfő 14:38
Törölt felhasználó (4700311)

Debrecen vagy Nyiregyháza környékén van fiatal srác akit autos téma izgat?
Debrecen vagy Nyiregyháza környékén van fiatal srác akit autos téma izgat?
NYIREGYHAZAN keresek vastag / nagyon vastag farku aktiv pasit.
Igényes sub passziv vagyok.
Hely van
Igényes sub passziv vagyok.
Hely van
Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók!

Sziasztok. Valaki ma Debrecen? Közös maszti kölcsönös oral? Hely van.
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Szívesen nyújtanék segítő kezet (is) kamerázásban pároknak, helyem nincs de utazni tudok. Privit Írj ! Üdv
szabolcs megyei 50éves hetero házaspár csatlakozna 3aas 4es feláláshoz,vagy két pasihoz akik barátok
Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket. Adatlapunkon minden lényeges információt megtaláltok.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket. Adatlapunkon minden lényeges információt megtaláltok.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok.
Olyan hölgyet keresek, aki eltudna kísérni a DL-be vagy Swingerklub foryou-ba Budapesten.
További info privátban.
Olyan hölgyet keresek, aki eltudna kísérni a DL-be vagy Swingerklub foryou-ba Budapesten.
További info privátban.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Holnap Debrecen vekerinél dèlelött szopnék
Szivesen ismerkedünk,jól szituált párokkal a közelünkből.Főleg Szabolcsból.Helyünk adott.Nem vagyunk sportos alkatúak.
Adatlapom szerint keresek ma estére. Helyem van.
Feleseget dugnek a ferje elött akit ez izgatna? (cuckold) Utazni tudok hely kellene!
Sziasztok! Nyilvános wc-be esetleg valaki?
Igényes Nyiregyi magas pasi ismerkedne ,
Sziasztok!Ma keresek olyan párt termál fürdőzéshez Poroszlón,ahol a férfi tag szereti ha előtte szopatják,dugják a párját,tele élvezik a száját egy méretes szerszámmal,autóban ,szabadban.
Ma Debrecenbe van hölgy vagy pár aki szex kalandozna kor alkat nem számít. Intim szörzet kizáró ok
Sziasztok. 23 eves macis srác vagyok. Olyan pasit keresek akit nem zavarna az ha kicsi a farkam es hamar elelvezek. Általában passzív vagyok de ki szeretném próbálni az aktív reszet is a dolognak. Nagyhegyesen vagyok megtalálható írj ha erdekel a dolog. Ma este