Sziasztok! Szívesen ismerkednék, akár érett hölgyekkel, idősebb korosztállyal is.
Én 35 éves, 165 magas, 70 kg-os pasi vagyok.
Hajdú Bihar, vagy Szabolcs megyékből, de bárhonnan szívesen ismerkedek.
Ha felkeltettem érdeklődésed: írj.
Üzenet módosítása
Én 35 éves, 165 magas, 70 kg-os pasi vagyok.
Hajdú Bihar, vagy Szabolcs megyékből, de bárhonnan szívesen ismerkedek.
Ha felkeltettem érdeklődésed: írj.
Üzenet módosítása
Sziasztok ma Debrecen taliznek helyem van ápolt normális macis bi pasi vagyok
Kedves sportos bi fiúként párokhoz csatlakoznèk.
Szép napot!
Szép napot!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Az ilyentől kiégünk, ne haragudj meg! Van egy lehetőség, de tenni is kellene azért. Kifordult a világ önmagából. Még arra is lusta vagy, hogy ezt egy levélben írd meg nekik. Ideböffented a közösbe, ráadásul copy c-vel ugyanazt írod. Szerinted ez figyelemfelkeltő? Te mit reagálnál rá fordított helyzetben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 03. hétfő 14:46
Törölt felhasználó (3216892)

Sziasztok. Írjatok privátban!
NYIREGYHAZAN keresek vastag / nagyon vastag farku aktiv pasit.
Igényes sub passziv vagyok.
Hely vaN
Hely vaN
Sziasztok
Péntek estére keresek párt hetero alapon, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc vonalon. Utazni tudok
Péntek estére keresek párt hetero alapon, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc vonalon. Utazni tudok

Sziasztok.En szívesen benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 03. hétfő 14:38
Törölt felhasználó (4700311)

Debrecen vagy Nyiregyháza környékén van fiatal srác akit autos téma izgat?
Sziasztok!Hosszú hétvégén,péntek,szombat,vasárnap,hétfőn extrém locsolkodás,pár ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják,szopatják a párját egy méretes szerszámmal.Tele élvezik,punciját,száját.autóban,szabadban a Tisza tónál.Poroszló,Sarud.
Sziasztok, kezdő házaspár ismerkedne lánnyal vagy párral
Sziasztok!
Párt , házaspárt keresek ki ma ráér? hely is ok privire
Párt , házaspárt keresek ki ma ráér? hely is ok privire
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 03. hétfő 06:38

szabolcs megyei 50éves hetero házaspár csatlakozna 3aas 4es feláláshoz,vagy két pasihoz akik barátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 03. hétfő 14:38
Törölt felhasználó (4700311)

NYIREGYHAZAN keresek vastag / nagyon vastag farku aktiv pasit.
Hely van
Hely van
Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók!

Sziasztok. Valaki ma Debrecen? Közös maszti kölcsönös oral? Hely van.
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Szívesen nyújtanék segítő kezet (is) kamerázásban pároknak, helyem nincs de utazni tudok. Privit Írj ! Üdv
szabolcs megyei 50éves hetero házaspár csatlakozna 3aas 4es feláláshoz,vagy két pasihoz akik barátok
Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket. Adatlapunkon minden lényeges információt megtaláltok.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket. Adatlapunkon minden lényeges információt megtaláltok.