Nyíregyházán egy közös cumi most reggel? 36 bi nős pasi
Kinek lenne kedve rendszeres HÁZIBARÁT szerepre, 150/50/23 Terhes D-mell hölgytagunk cuckold kényeztetésére?
Izmos kigyurt intelligens nagyfarkú pasik előnyben
Izmos kigyurt intelligens nagyfarkú pasik előnyben
Ezen három megyében van olyan hölgy, aki húsvét alkalmából igényelné a locsolást?

Sziasztok! Valaki akar csatlakozni párhoz ma este?
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem volt részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók!
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
sziasztok
27 éves szabolcsi srác vagyok. Szeretném kipróbálni a 3-ast, tömegközlekedéssel tudok megyén belül utazni, ismerkedést viberen tudjuk folytatni, akit érdekel írjon nyugodtan

Sziasztok! Párt keresek hétvégenkénti talikhoz helyem van Kisvárdán!
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz. Hely minden képen kellene.
Szép napot holnapra kora reggel mennénk Tiszafüred re szívesen vennénk ha elvine valaki és közben meg meg alnank viber számot kérnénk!
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves m ------ >Adatlap.
Sziasztok. 27 éves , duci pár vagyunk. Lábfétises játékokra keresünk partnereket. Akár kamerázásra későbbiekben találkozni. Olyan pasit keresünk aki örömét leli a női lábak keényeztetésébe. Ha kamerázás jól megy talizunk is veled. Ha megismerkedtünk pár alkalommal akkor a hölgy tag kiverné a két farkat egyszerre. Későbbiekben szex is lehet, cuckold játékokkal. Orál nincs és gumi elvárt. Ha magadra ismersz írj. Nyiregy környékiek vagyunk, hely nincs utazni tudunk ha normális barátot találunk.
Sziasztok!Olyan párral találkoznék ma a Tisza tónál,Poroszló sarud autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni,ha párját előtte,dugják,szopatják méretes szerszámmal,vagy szopni szerető hölgytag aki addig szopja a farkam a párja előtt még tele nem élvezem a száját.
Kellemes húsvéti ünnepeket
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Helló
Sportos izmos nem tolakodó pasikat keresünk!

Sziasztok! Holnap Debrecenben az Aquaticumban leszek. Valaki az öltözőben lerendezne??