Aktiv pasit keresek aki szivesen szopatna , dugna egy igényes Nyiregyhazi passzivot.
Hely van
Hely van
Nyíregyházán aktivot keresek...
NYIREGYHAZAN párt keresem!
Igényes potens teljesen szortelen kamagras pasi vagyok
Hely van 0-24
Igényes potens teljesen szortelen kamagras pasi vagyok
Hely van 0-24
Sziasztok! Magányos Nyiregyi hölgyet keresek titkos tartós kalandra! Teltség nem akadály! Irj nyugodtan
Biszex kapcsolatot keresek házaspárral
Sziasztok! Szerda 12 óráig ki szopatna meg?
Sziasztok!
Ápolt, diszkrét pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyíregyháza-Kisvárda
Ápolt, diszkrét pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyíregyháza-Kisvárda
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves m ------ >Adatlap.
Debrecenben izgalamas párokat keresek Nagyerdőn

Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok!Ma és holnap esti találkozóhoz,olyan párt keresek autós kalandhoz,ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte szopatják,dugják egy méretes szerszámmal,tele élvezik a száját.Tisza tónál,Poroszló,Sarud.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Aktiv pasit keresek aki szivesen szopatna , dugna egy igényes Nyiregyhazi passzivot.
Hely van
Hely van
Sziasztok,házaspár társaságát keresem! Valós,találkozni is merö párok személyében!!!!!!! Ápolt,intelligens,férfi vagyok! Diszkréció maximális! Adatlapomon a fotóim valósak! Nem mással fogtok találkozni! Több páral is találkoztam már az oldalról, tudtok érdeklődni!

Sziasztok. Ma este 6 óra körül a nyiregyi vasútállomáson vagy a környéken szopnék, helyem nincs, de autóban és szabadban is megfelel. Akit érdekel írjon.
Sziasztok! 40-es, nem független pasi,keres gecitől duzzadó farkára,hölgyet vagy párt. Helyem van. Köszönöm
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek akik kifejezetten szeretik az extra nagy és vastag intimet. Fiatal, sportos pasi vagyok, utazni tudok!
Ma Szabolcs megyében valaki?
Sziasztok...
Ma este? Hölgy, vagy Pár? Nyíregyháza és környeke...
Ma este? Hölgy, vagy Pár? Nyíregyháza és környeke...
Hely van
Hely van