Nem függetlenként keresem hölgy ismeretségét Szolnok és környékéről! Hely megoldott!
Sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott ! Vannak e erre nyitott parok itt? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok április 21 péntek egész nap Debrecenben leszek aki találkozna velem és van helye írjon minden érdekel
Sziasztok masszőrt keresek ma meglepetésnek kisvárda.vagy?
Sziasztok nyiregyi vagy környéki pár vagy lány aki akik találkoznának ma este? Helyem van.. 35 éves srác vagyok..
Nyíregyházi aktív férfi lenne MA? Hely van!
Sziasztok!
Diszkrét,ápolt pasiként ma este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Diszkrét,ápolt pasiként ma este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Szívesen maszirozok, imádom. /hölgyeket /
(Ez egy válasz ZsófiLaci üzenetére (2023. 04. 12. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 12. szerda 19:29

Sziasztok! Lenne valaki aki megmasszírozna egy párt? Hölgyek előnyben..
Sziasztok! Igenyes, sportos bi par keres pentek vagy szombat estere Debrecenben hasonlo part, vagy helyes bi fiut. BDSM irant erdeklodok elonyben

Sziasztok! Ma este nő, pár Nyíregyházán?
Szombat este kellemes eltöltéséhez keresünk szimpatikus valós bisex női tagú párt, egyenlőre csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
Sziasztok van itt olyan pár akik szeretkeznének és én csak nézném debrecen nagyerdő vagy ahol nektek jó.
Debrecenben keresnék lányt hosszú távú kapcsolat céljából!
Lehet szingli vagy akár kapcsolatban is ! Csak legyen szabadideje!
Privátban várom a levelet!
Lehet szingli vagy akár kapcsolatban is ! Csak legyen szabadideje!
Privátban várom a levelet!
Sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott ! Vannak e erre nyitott parok itt? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Sziasztok!
Ha élőben megvan a szimpátia, és ha minden résztvevő részéről a kellő ápoltság, akkor engem érdekel. (Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 13:38
Ha élőben megvan a szimpátia, és ha minden résztvevő részéről a kellő ápoltság, akkor engem érdekel. (Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ma 19:00-ra Debrecenben keresünk 2-3-4 fiút egy rövid csoportos franciáztatásra és arcra élvezésre kizárólag hetero alapon.
Ha nincs kint képed, vagy csak a farkad látszik ne is írj.
Ma 19:00-ra Debrecenben keresünk 2-3-4 fiút egy rövid csoportos franciáztatásra és arcra élvezésre kizárólag hetero alapon.
Sziasztok!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Aktiv pasit keresek aki szivesen szopatna , dugna egy igényes Nyiregyhazi passzivot.
Hely van
Hely van