Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Igényes ápolt 40/196 Nyiregyhazi pasi ismerkedne
Helyem van
Helyem van
Nyíregyházán volna idősebb ápolt diszkrét nagyobb méretű???
Sziasztok!
Április 15 szombat estére vagy késő délutánra keresünk normális nagy intim méretű (min.: 20/5 cm) utazni tudó férfit a hölgy örömére. Helyünk van Szabolcs megyében. Üzenetet privátban vagy aferke.h@freemail e-mail címre vagy privátban várunk fényképpel és telefonszámmal, hogy tudjunk hívni.
Április 15 szombat estére vagy késő délutánra keresünk normális nagy intim méretű (min.: 20/5 cm) utazni tudó férfit a hölgy örömére. Helyünk van Szabolcs megyében. Üzenetet privátban vagy aferke.h@freemail e-mail címre vagy privátban várunk fényképpel és telefonszámmal, hogy tudjunk hívni.
Sziasztok! Ma délután,este olyan páttal találkoznék ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte,dugják,szopatják egy méretes szerszámmal,előtte élvez el.Autóban,szabadban a Tisza tónál,Poroszló,Sarud.
Nem függetlenként keresem hölgy ismeretségét Szolnok és környékéről! Hely megoldott!
Sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott ! Vannak e erre nyitott parok itt? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok április 21 péntek egész nap Debrecenben leszek aki találkozna velem és van helye írjon minden érdekel
Sziasztok masszőrt keresek ma meglepetésnek kisvárda.vagy?
Sziasztok nyiregyi vagy környéki pár vagy lány aki akik találkoznának ma este? Helyem van.. 35 éves srác vagyok..
Nyíregyházi aktív férfi lenne MA? Hely van!
Sziasztok!
Diszkrét,ápolt pasiként ma este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Diszkrét,ápolt pasiként ma este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Szívesen maszirozok, imádom. /hölgyeket /
(Ez egy válasz ZsófiLaci üzenetére (2023. 04. 12. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 12. szerda 19:29

Sziasztok! Lenne valaki aki megmasszírozna egy párt? Hölgyek előnyben..
Sziasztok! Igenyes, sportos bi par keres pentek vagy szombat estere Debrecenben hasonlo part, vagy helyes bi fiut. BDSM irant erdeklodok elonyben

Sziasztok! Ma este nő, pár Nyíregyházán?
Szombat este kellemes eltöltéséhez keresünk szimpatikus valós bisex női tagú párt, egyenlőre csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
Sziasztok van itt olyan pár akik szeretkeznének és én csak nézném debrecen nagyerdő vagy ahol nektek jó.