Sziasztok. Vekeri tó vagy fancsikán pisis játékba benne lennék

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok, holnap holnapután valaki Cserkeszőlő, Cibakháza környékékén?
Hajdú.Megyében DOMINÁVAL ismerkednék lehetsz kezdő is
Sziasztok. Debrecen és környékén hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Holnap ejszaka szivesen csatlakoznek Holgyhoz, vagy parhoz. Parok eseten biszex is ok! Irjatok batran.
Sziasztok.Normalis,ápolt diszkrét férfiként szívesen csatlakoznèk szintén normális,ápolt párokhoz kizárólag a hölgy örömére.Van némi tapasztalatom a hármas téren.iNyíregyháza és környéke.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok!
Általában munka miatt heti rendszerességgel járok Szolnokon és környékén is. Szívesen találkoznék hölggyel akár csak egy kávéra vagy kisebb dolgokra is, diszkréten, nem függetlenként. Nem vagyok türelmetlen, találkozgathatunk, mert sűrűn vagyok arra, de mégsem lakom ott, hogy zavarjuk egymás életét. Írj ha érdekel!
Általában munka miatt heti rendszerességgel járok Szolnokon és környékén is. Szívesen találkoznék hölggyel akár csak egy kávéra vagy kisebb dolgokra is, diszkréten, nem függetlenként. Nem vagyok türelmetlen, találkozgathatunk, mert sűrűn vagyok arra, de mégsem lakom ott, hogy zavarjuk egymás életét. Írj ha érdekel!
Izgi párokat keresek Debrecenből

Ma délelött Debrecen vekerin szopnék.
Szia,sziasztok. A következő héten 17-17-án hétfőn esete és kedd este Szolnokon alszom panzióban esetleg egy 3-as érdekelne benneteket? Komolyan keresgélek. Természetesen képet tudok mutatni. Igényes tiszta megbízható pasi vagyok találkozni is merek. Nem egy alkalmat keresek havi rendszerességgel vagyok pár napot Szolnok környékén. Kérlek írj..
Sziasztok. Ma estére keresem Hajdúszoboszlón kanos partneremet szopásra este 9 órától. Macis 23 éves srac vagyok.
Párral ismerkednénk párcserés sexre adatlapunk alapján.
Sziasztok. Férfit keresek kalandra, a társkeresős adatlapom előbb mindenképp nézd meg, ott kifejtettem mit és hogyan keresek.
Párt, házaspárt keresek ki ma ráér, hely ok, de utazok is.privire zsolesz
Hali. Szivesen szopnek, diszkret, apolt, jo farku sracot
irjatok

Sziasztok! Lányt vagy pár van? Esetleg a Debrecen nagyerdő környékén?
Kora reggeli vagy esti órákra keresek partnert Nyiregyen, állomás környékén szopnék egyet. Hely nincs, de minden megoldás érdekel
Sziasztok! Aktív férfit keresek Szolnokon! Hely van!
Szeress szájat dugni!
Szeress szájat dugni!