Ma vagy holnap valakit lehet szopni nyiregyen?
Sziasztok szívesen taliznek ma vagy holnap debrecenben normális ápolt macis pasi vagyok !
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Ma estére Szabolcs megyében valaki?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott parok?
Párként mikor érdemes a nyíregyházi kör wc-hez lenézni?
Sziasztok, ha aktuálus szivesen részt veszek benne kérésre képet küldök írtam privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 21. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 21. péntek 16:05
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok holnap utazunk Nyíregyházára,és nagy intimmel keresünk pasit harmadiknak a feleségem örömére Nyíregyháza -Debrecen.
mégsem, elmarad más program lesz
(Ez egy válasz Horze üzenetére (2023. 04. 21. péntek 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Szombaton délután,párt fogadnék igényes apartmanban a Tisza tónál Sarudon itt alvási lehetőséggel,éjszakáig tartó Hármas,cuckold.Magas,sportos,nagy méretű ápolt pasi.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Párként ma kinézünk a Vekerire 21 órától.
Sziasztok. Én szívesen csatlakoznèk hozzátok,ha lenne rá lehetőség
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 21. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 21. péntek 16:05
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok holnap utazunk Nyíregyházára,és nagy intimmel keresünk pasit harmadiknak a feleségem örömére Nyíregyháza -Debrecen.
Sziasztok hétfőn kit látogathatok meg Debrecenben kb 12órátol ott leszek 5ig minden érdekel írjatok
Csinos , NÖT , PÁRT , aktiv pasit keres igényes 196cm Nyiregyházi pasi
Hely van!
Ma este
Hely van!
Ma este
Sziasztok.
Lenne kedve Nőnek vagy Párnak ismerkedni és találkozni velem Szabolcs,Hajdú megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Nőnek vagy Párnak ismerkedni és találkozni velem Szabolcs,Hajdú megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Szombaton - holnap- de. 9-kor Nyíregyen uni ffi? Ha nincs helyed - régi villamosnál.....
Hétvégén valaki Szabolcs megyében?
Meglepetés jelleggel keresek páromnak (férfi tag részére) csinos hölgyet, aki péntek este vagy vasárnap délután orálisan kényeztetné. Ő semmit nem tud róla teljesen spontánnak fog tűnni számára a helyzet. Helyszíni körülmények megbeszélés kérdése a. Pár hölgy tagja is jelentkezhet, akár úgy is hogy a férje előtt szopja le a páromat. Privátban írj! Férfiak ne írjanak!!!!!