Sziasztok!
Péntek este ápolt, igényes pasiként csatlakoznék párokhoz, hölgy örömére.
Péntek este ápolt, igényes pasiként csatlakoznék párokhoz, hölgy örömére.
Sziasztok párok mai nap kocsiban szívesen kukkolnék akinek van kedve kocsiban előttem dugni írjon privátban
Sziasztok
Én egy nyitott biszex 50 es férfi szívesen ismerkednék diszkréten!
Én egy nyitott biszex 50 es férfi szívesen ismerkednék diszkréten!
Sziasztok, hosszú hétvégére keresem női partnerem kellemes időtöltésre és estére. (25 F, 180)
Ma valaki Szabolcs megyében?
Ma Debrecenben leszophatnál, 70-es ápolt férfi
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 24. hétfő 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 24. hétfő 05:01
Törölt felhasználó (4673985)

Debrecen Vekerin ma 10körül térdelnék:
Ma Debrecenben szopatnék, 70-es férfi
Helló! Én egy ápolt sportos Nyíregyházi 40-es HETERO férfi vagyok. Ápolt vidám elhanyagolt Hölgyet (NŐT!!!) keresek kortól alkattól függetlenül szabadidőnk kellemes eltöltésére Szabolcs-Hajdú megyéből. Alkalmi de hosszútávú diszkrét kötetlen kapcsolatot szeretnék igényes szeretkezéssel fűszerezve. Napközben, esténként, vagy akár hétvégén is ráérek. Ha magadra ismertél várom leveled! Elérhetőségem: Privát Üzenetben!

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Helló mindenki!!
Nyírtelken valaki????
Nyírtelken valaki????
Nyiregyen most valaki szopatna?
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Csini elhanyagolt hölgy is írhat.
figyi, ne keverj magaddal,és ez nem ide való, és ne próbálj trollkodni, és besározni másokat, sem engem.
(Ez egy válasz lithiumion92 üzenetére (2023. 04. 24. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szolnok megyei házaspárokat,hölgyeket kukkolnék.
Sziasztok! Swinger házibulikat rendez valaki Debrecen és környékén?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
sziasztok kinek a feleseget használhatnam a férje elött akit ez izgatná? Hely kellene utazni tudok!
25/alkalom??
Vagy ez nálad más volt??
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 24. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 24. hétfő 09:54

Törölt felhasználó (4681872)

Helloka- TE EGY FIZETŐS szolgáltatást, már ha lehet így neveznem hirdetsz itt, - nem szégyelled magad? Ez itt nem olyan fórum, sem olyan oldal, ennek meglenne a helye, kérlek szépen ott promózd magad, NE ITT !
Köszike
Köszike
Sziasztok.Holnapi nap folyamán szívesen csatlakoznèk egy párhiz a hölgy örömére.Kukkolas is érdekelne.Nyiregyhaza és környéke.