Igen, pl. szervezik azt buli Debrecenben, ami volt március elején is (Nőnap előtt) és te is bejelentkeztél az állítólagos barátnőddel! Majd a buli napján jelezted a szervezőnek, hogy egyedül tudnál csak jönni!
A "szervező" mondta, hogy szóló pasiként is jöhetsz, mert éppen kevés lett a pasi! Te viszont sem párban, sem pedig szólóban nem jelentél meg, majd azt le sem mondtad aztán!
Szóval, ha közvélemény kutatási céllal kérdezed, akkor igen rendeznek!
És akkor........., bár még odébb van, de május 20-ára szerveződik újra egy társaság Debrecenben, ahol pároknak, csajoknak és MEGJELENŐ szóló pasiknak is lenne még hely! A bulit NEM én szervezem, csak egyik résztvevője vagyok, de "továbbítalak" a szervező felé, tőle kaphatod meg a további részleteket! (Ez egy válasz krbi01 üzenetére (2023. 04. 25. kedd 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)

És akkor........., bár még odébb van, de május 20-ára szerveződik újra egy társaság Debrecenben, ahol pároknak, csajoknak és MEGJELENŐ szóló pasiknak is lenne még hely! A bulit NEM én szervezem, csak egyik résztvevője vagyok, de "továbbítalak" a szervező felé, tőle kaphatod meg a további részleteket! (Ez egy válasz krbi01 üzenetére (2023. 04. 25. kedd 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken napközben a Nyíregyházi vadasparknál töltök egy pár órát, valaki találkozna ott velem autóban??
Sziasztok. Holnap delutan szalok le Debrecenben, ha valaki szeretne inni egy kavet, nagyon szivesen csatlakoznek.
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok!
Péntek este ápolt, igényes pasiként csatlakoznék párokhoz, hölgy örömére.
Péntek este ápolt, igényes pasiként csatlakoznék párokhoz, hölgy örömére.
Sziasztok párok mai nap kocsiban szívesen kukkolnék akinek van kedve kocsiban előttem dugni írjon privátban
Sziasztok
Én egy nyitott biszex 50 es férfi szívesen ismerkednék diszkréten!
Én egy nyitott biszex 50 es férfi szívesen ismerkednék diszkréten!
Sziasztok, hosszú hétvégére keresem női partnerem kellemes időtöltésre és estére. (25 F, 180)
Ma valaki Szabolcs megyében?
Ma Debrecenben leszophatnál, 70-es ápolt férfi
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 24. hétfő 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 24. hétfő 05:01
Törölt felhasználó (4673985)

Debrecen Vekerin ma 10körül térdelnék:
Ma Debrecenben szopatnék, 70-es férfi
Helló! Én egy ápolt sportos Nyíregyházi 40-es HETERO férfi vagyok. Ápolt vidám elhanyagolt Hölgyet (NŐT!!!) keresek kortól alkattól függetlenül szabadidőnk kellemes eltöltésére Szabolcs-Hajdú megyéből. Alkalmi de hosszútávú diszkrét kötetlen kapcsolatot szeretnék igényes szeretkezéssel fűszerezve. Napközben, esténként, vagy akár hétvégén is ráérek. Ha magadra ismertél várom leveled! Elérhetőségem: Privát Üzenetben!

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Helló mindenki!!
Nyírtelken valaki????
Nyírtelken valaki????
Nyiregyen most valaki szopatna?
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Csini elhanyagolt hölgy is írhat.
figyi, ne keverj magaddal,és ez nem ide való, és ne próbálj trollkodni, és besározni másokat, sem engem.
(Ez egy válasz lithiumion92 üzenetére (2023. 04. 24. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szolnok megyei házaspárokat,hölgyeket kukkolnék.
Sziasztok! Swinger házibulikat rendez valaki Debrecen és környékén?