Ezt nagyon szépen megfogalmaztad..köszönet a többi házaspár nevében!
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 05. 10. szerda 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 10. szerda 18:13

Imádom a faszt, de szóló pasit tényleg nem keresünk, olyanunk már van. De azért szidni bárkit is, mert mást akar, mint te, ostobaság. Ne a világot, meg mást hibáztass az eredménytelenséged miatt! Erről csak te tehetsz.
Hajdúhadházon kalandot keresek!
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
Sziasztok. Én szívesen ismerkednék veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 11. csütörtök 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 11. csütörtök 07:29
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Tiszafüreden jártok és egy szexmániás pasira vágytok írjatok de szoló hölgyet is keresek akivel párokhoz csatlakoznánk közösen írjatok és adok tel számot
Imádom a faszt, de szóló pasit tényleg nem keresünk, olyanunk már van. De azért szidni bárkit is, mert mást akar, mint te, ostobaság. Ne a világot, meg mást hibáztass az eredménytelenséged miatt! Erről csak te tehetsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 10. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 10. szerda 13:06
Törölt felhasználó (4702867)

Őszintén minek is kép ide? Ugysem kerestek sem ti sem más pár féfit. Adatlapon látni hogy férfi akkor biztos hogy nem kerestek de ha szoló nőt találtok biztos hogy írni is fogtok fognak neki írni mert 99%-ban a párok csak nőt keresnek nyalni és nyalatni. De kérdem én nem jól nyal a párotok? Vagy nem szeretitek a faszt? Látom te is csak masztizol minthogy jól megdugatnád magad. Erről ennyit szép napot
Szabolcsban-hajdúban esetleg borsodban pár,bi pár? Kor alkat mellékes.
Sziasztok. Cini hölgyet vagy párt keresek holnap napközbeni találkozóra. Hely van.
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Szombaton Nyíregyen bi ffi? Reggel 9-től bármikor délig....
Őszintén minek is kép ide? Ugysem kerestek sem ti sem más pár féfit. Adatlapon látni hogy férfi akkor biztos hogy nem kerestek de ha szoló nőt találtok biztos hogy írni is fogtok fognak neki írni mert 99%-ban a párok csak nőt keresnek nyalni és nyalatni. De kérdem én nem jól nyal a párotok? Vagy nem szeretitek a faszt? Látom te is csak masztizol minthogy jól megdugatnád magad. Erről ennyit szép napot
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 05. 10. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 10. szerda 10:53

Azért nem mindenki, de olyan adatlappal, mint a tied ne várj túl sokat! Tetszik, nem tetszik, ez húspiac. Itt válogatnak a párok, neked meg valamivel fel kell hívni a figyelmüket. Se egy kép, de még egyaltalán adatlapod sincs. Csak a panaszkodás megy itt mindig.
Kálmánházán valaki?
Azért nem mindenki, de olyan adatlappal, mint a tied ne várj túl sokat! Tetszik, nem tetszik, ez húspiac. Itt válogatnak a párok, neked meg valamivel fel kell hívni a figyelmüket. Se egy kép, de még egyaltalán adatlapod sincs. Csak a panaszkodás megy itt mindig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 10. szerda 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 10. szerda 06:53
Törölt felhasználó (4702867)

Nagy kamu itt mindenki pláne akik párnak adjak ki magukat
Sziasztok ! Szolnoki csinos hölgyet keresek kölcsönös minden jóra !
Nagy kamu itt mindenki pláne akik párnak adjak ki magukat
Szabolcsbol keresek Dugható férfit vagy párt! Mind 2 fél örömére!
Hajdúszoboszlon, ma kedd este hölgyet kényeztetnék, akár a férj jelenlétében. Imádok nyalni!
Sziasztok!
Békés - Szolnok vonalon keresek szombaton reggelre partnert, partnereket.
Békés - Szolnok vonalon keresek szombaton reggelre partnert, partnereket.