Sziasztok.
Szolnok,T.szentmiklos környékén keresek telt hölgyet vagy ilyen holgytagú házaspárt akikhez csatlakozhatnék.
Szolnok,T.szentmiklos környékén keresek telt hölgyet vagy ilyen holgytagú házaspárt akikhez csatlakozhatnék.
Sziasztok Kisvárdán és környékén kalandot keresek 28 éves átlagos testalkatú erős intimmel rendelkező srác vagyok.
Minden lehetőséget meghallgatok .
Akár párokhoz is csatlakozok de elhanyagolt lányok nők asszonyok vagy érett idősebb nőket is szivesen a farkamra húzok.
Minden lehetőséget meghallgatok .
Akár párokhoz is csatlakozok de elhanyagolt lányok nők asszonyok vagy érett idősebb nőket is szivesen a farkamra húzok.

Kálmánházán valaki?
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Csini hölgy is írjon.
Sziasztok! Olyan kedves párok társaságát keressük hetero alapon, akik nem riadnak vissza amikor a személyes találkozóra kerülne a sor.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Megbeszélhetünk egy talit priviben amikor mindenkinek megfelel ha gondoljátok!? (Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 14. vasárnap 22:01
Megbeszélhetünk egy talit priviben amikor mindenkinek megfelel ha gondoljátok!? (Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudom hogy esélytelen, de újra megpróbálom.
Ma estére keresünk nagy méretű férfit.
SOS
A hölgy dönt kep alapján.
SOS
Sziasztok!
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket párok, potens férfiak személyében.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket párok, potens férfiak személyében.
Sikerült?
(Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 14. vasárnap 22:01

SOS
SOS
SOS
SOS
Sziasztok!Ma estére keresek 45év fölötti normális,kedves pasit érzéki szexre....!Helyem van Debrecen mellett,küldj telefonszámot privátban!
Sziasztok!Ma estére keresek 45év fölötti normális,kedves pasit....!Helyem van Debrecen mellett,küldj telefonszámot privátban!
Szabolcsi, hajdúsági pár ki ma ráér?
hely ok, de utazok is irjatok zsolesz
hely ok, de utazok is irjatok zsolesz
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Hölgyek Párok!
Holnap délelőt valaki egy kellemes kényeztetést?
Holnap délelőt valaki egy kellemes kényeztetést?
Sziasztok! Nyíregyházán aktív-uni, helyes/férfias srác-pasi??
Debrecen környékén ismerkednék üzenetben várom azokat a személyeket akik ugyanúgy ismerkedni szeretnének
Ma valaki?