Jászsági vonalon?
Üdv Mindenkinek!
Hölgy társaságát keresném, kellemes idő töltésre, mind kettőnk örömére, társkeresőben le írtak alapján.
Párokkal is, szimpátia alapján. Beszélgessünk és majd meglátjuk.
Hölgy társaságát keresném, kellemes idő töltésre, mind kettőnk örömére, társkeresőben le írtak alapján.
Párokkal is, szimpátia alapján. Beszélgessünk és majd meglátjuk.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Párok dugását végignézném. Helyesnek mondott nem független pasi vagyok,helyem van de utazni is tudok. Diszkréció adott és elvárt. Köszönöm,hogy elolvastátok.
Nyíregyen napközben kalandot keresek. Hely kellene.
Sziasztok a keleti országrészből lesz valaki szombaton Ballószögön ismerkednénk
2023. május 26-tól 29-ig Nyéken leszünk és napközben a Debreceni-tó nudis swingeres partján a nagy fatörzses beállónál fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Helló! Én egy ápolt sportos Nyíregyházi 40-es HETERO férfi vagyok. Ápolt vidám elhanyagolt Hölgyet (NŐT!!!) keresek kortól alkattól függetlenül szabadidőnk kellemes eltöltésére Szabolcs-Hajdú megyéből. Alkalmi de hosszútávú diszkrét kötetlen kapcsolatot szeretnék igényes szeretkezéssel fűszerezve. Napközben, esténként, vagy akár hétvégén is ráérek. Ha magadra ismertél várom leveled! Elérhetőségem: Privát Üzenetben!

Sziasztok ma napközben Debrecen és környékéröl keresek olyan párt ahol a bi elfogadott pár női tagja akár csak nézheti is vagy ketten szopnának több infó privátban
Hajdúszoboszlón, ma, kedd este, puncit kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is! Imádok nyalakodni, enyhe bi!
Sziasztok! Pénteken a kora esti órákban találkoznánk kedves párral ismerkedés pl. egy pohár ital mellett semmi sem kötelező alapon, ha a szimpátia megvan mindenki részéről bármi is megtörténhet . Hely van, de utazni is tudunk. További szép napot!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Helo! Fiatal párt csajt keresek debrecen &és környékén
Házaspárral ismerkednék Debrecen és környéke
Aktív pasit keresek aki mer is talizni ma Nyiregy - Debrecen -Kisvárda és Fehérgyarmat
Debrecenben csutortok (05.18.) delutanra es estere keresunk cuckold harmasra jo meretu tobblovetu biszex ferfit az adatlapunkon leirtak szellemeben.Valasz csak az ott leirtaknak megfelelo jelentkezoknek szimpatia alapjan.Foto nelkul nem tudunk komolyan venni-te se tenned-,arcos kepcsere viszont csak a komoly jelolttel.Kommunikaco,jo modor alapkovetelmeny,arc es intimszorzet valamint dohanyzas kizaro ok.
Sziasztok. Olyan párral ismerkednék debrecen és környékén ahol a pár ffi tagja bi és szívesen lecumizna a párja előtt. Csak pár.
Hali Jászberény valaki kaland ?
Holnap ejszaka 11 korul szivesen csatlakoznek Holgyhoz, parhoz Nyiregyhazan. Extrem dolgokban is benne vagyok, irjatok batran! Tapsztalatom van boven! Szep estet!