Ugy láttom nem csak én maradtam hoppon
(Ez egy válasz Pussymaniac81 üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Szia!
Szeretkezéshez
hölgyet keresek!
Szeretkezéshez
hölgyet keresek!
Írtam nektek... Talán mentem is volna ha válaszoltok....
(Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2023. 05. 20. szombat 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 20. szombat 20:45

Tényleg nincsen senki ami ma este megkurna egy jó csajt Debrecenben?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Hölgyeknek,pároknak, randi helyet biztosítok.
Úgy látszik nem akarjátok hogy bárki is csatlakozzon...
(Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2023. 05. 20. szombat 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Fogadni tudó házaspárt keresnénk!
Házaspárt keresnénk akik valóban szeretnének talizni is. Utazni tudunk fogadni sajnos nem
Én szívesen csatlakoznek

Sziasztok, szívesen csatlakoznék hölgyek/párokhoz. Fiatal potens srác vagyok utazni tudok.
Miskolcon se

Sziasztok! Korban, alkatban hozzánk hasonló párt keresünk ma estére, illetve ha
ez nem jönne össze 'kukkolhatóak' leszünk.. A részleteket priviben! (és ne legyen sértődés ha nem válaszolunk minden üzire) Szép estét mindenkinek!
ez nem jönne össze 'kukkolhatóak' leszünk.. A részleteket priviben! (és ne legyen sértődés ha nem válaszolunk minden üzire) Szép estét mindenkinek!
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
kinek lenne ismerkedni talizni ma 12:00 körül Debrecenben?
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok! Kedves közvetlen társaságot keresek!
Jászberény
(Ez egy válasz talimost üzenetére (2023. 05. 20. szombat 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 20. szombat 00:15

Sziasztok szombat estefelé szabadtéri kaland érdekel valakit/valakiket?