Nagycserkeszen valaki?
Sziasztok.
Lenne kedve Nőnek vagy Párnak ismerkedni és találkozni velem Szabolcs,Hajdú megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Nőnek vagy Párnak ismerkedni és találkozni velem Szabolcs,Hajdú megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok! Holnap - holnapután Debrecenben leszünk…

Sziasztok! Kedves párral ismerkednénk pl. egy pohár ital melletti beszélgetés semmi sem kötelező alapon, ha a szimpátia megvan mindenki részéről bármi is megtörténhet . Hely van, de utazni is tudunk. További szép napot!
Párokat néznék szex közben!

Nyíregyházán lenne aktív????
Keresek méretes csupasz farkú pasit - orál csinálnám neki
Helyem van/szabolcs megye / - diszkrécio adott s elvárt - én 40es pasi
irj s adok viber szám -
Helyem van/szabolcs megye / - diszkrécio adott s elvárt - én 40es pasi
irj s adok viber szám -
Sziasztok! Extrém intim mérethez keresek párokat, illetve szóló nőket! Magas, fiatal pasi vagyok, utazni tudok!
Szép hölgyet keresek kellemes kikapcsolódásra, közös relaxra stb. Írj, ha pont ezt keresed Te is!
Sziasztok szabolcs megyében keresek bi párt ha akad persze.
Hétvégei talikhoz keresünk egy kedves párt.Mi 2 pasi 1 hölgy felállással vagyunk.Miskolc közelében lakásomon megoldhato a tali.
Sziasztok!
Szívesen lennék akár passzív résztvevője párok(esetleg lány
)játékának Debrecen és környékén! A Vekeri tó mellett nagyon sok diszkrét és használható lehetőség van. Én egy sportos,intelligensnek tartott,kommunikatív ,debreceni pasi vagyok. Esetleg masszázs a hölgy részére is megvalósítható,persze ez nem a szabadban !
Privátban írjatok!
Köszönöm és szép napot!
Szívesen lennék akár passzív résztvevője párok(esetleg lány

Privátban írjatok!
Köszönöm és szép napot!
Debrecen nagyerdőn keresek párokat. Üdv normális pasi.
Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján keressük partnereinket párok és potens férfiak személyében.
Adatlapunkon leírtak alapján keressük partnereinket párok és potens férfiak személyében.
Üdv. A mai nap átutazóban leszek Szolnok-Salgótarjan között. Szivesen megláttogatnèk ápolt hölgyet párt napközben. Èn ápolt 40 es pasi vagyok
Sziasztok. Parosunk ferfi tagja szivesen beszallna harmadiknak akar rendszeresnek is.
(Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2023. 05. 20. szombat 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 20. szombat 20:45

Tényleg nincsen senki ami ma este megkurna egy jó csajt Debrecenben?
Debrecen környékén ismerkednék! Üzenetben meghallgatok mindent!

Ugy láttom nem csak én maradtam hoppon
(Ez egy válasz Pussymaniac81 üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.