Nyíregyháza aktív????
Debrecen nagyerdőn keresek párokat

Sziasztok,
Péntek estére Debrecenben kersünk pasit vagy párt , akikkel közösen bérelhetnénk szállást, és játszadozhatnánk
Női bi ok.
Péntek estére Debrecenben kersünk pasit vagy párt , akikkel közösen bérelhetnénk szállást, és játszadozhatnánk

Sziasztok feleseget dugnek hasznalnek a ferje elott (cuckold) akit ez izgatna? Hely kellene utazni tudok!
*talit...
(Ez egy válasz fantasymix365 üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 05. hétfő 21:37

Azt olvastam hogy ott éltek, csak nem voltam biztos benne hogy a ralit is ott szeretnétek megszervezni
Azt olvastam hogy ott éltek, csak nem voltam biztos benne hogy a ralit is ott szeretnétek megszervezni
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Adatlapunkon olvashattad!
Gyengébbek kedvéért: Berettyóújfalu (Ez egy válasz fantasymix365 üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyengébbek kedvéért: Berettyóújfalu (Ez egy válasz fantasymix365 üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Kedd ejszaka Nyiregyhazan talalkoznek Holggyel esetleg parral. Parok eseten biszex nem problema! Irjatok batran!
Sziasztok! Engem érdekelne, helyileg merre?
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok , igényes , intelligens ferfiként párokat fogadnék Nyiregyhazi belvarosi lakasomban. 100% diszkrecio
Nyíregyházán ma aktív???
Szolnok
Biszex érdeklődésű értelmes emberekkel barátkoznék
Biszex érdeklődésű értelmes emberekkel barátkoznék

Holnap (kedd) estére keresünk potens férfiakat. Helyünk van.
Holnap de 10 órakor párt fogadnánk Szerencs melletti diszkrét lakásomon.Mi 2 pasi 1 hölgy felállásban vagyunk.Normál vagy vékony testalkat előnyben.Kamusok ne irjanak
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Debrecen és környékén párral ismerkednék a biszex is érdekel
Kisújszállás Mezőtúr unatkozó feleséget keresek mai nap,

sziasztok,szabolcs megyében sexházibulit rendezünk,résztvevők jelentkezését várjuk