Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Szolnok
Biszex érdeklődésű értelmes emberekkel barátkoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 06:53

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok

Pároknak, diszkrét,igényes búvóhelyet biztosítok, kukkolásért,vagy punci nyalásért.
.Debrecenbe !!40 éves 20+farokkal keresek nőt párt. .Helyem van utazni is tudok.
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Dildók, tágítós játékok, fisting, kötözés, mellpaskolás stb.Tapasztalat és fantázia van. Párok is.
Sziasztok! Kedves közvetlen hölgyek és párok társaságát keresem!
Sziasztok. 43 éves mindenre nyitott, eléggé perverz pasi vagyok. Hasonló beállítottságú, hellyel rendelkező partnert keresek. Polgár, Tiszavasvári.
Szia, milyen partnert keresel? Miskolci 29 éves utazni tudó srác vagyok, ha belefér még a távolság akkor várom válaszod
37 éves,sportos,odaadó,kitartó pasi vagyok!
Szívesen tölteném a Kedd etémet Högy vagy Pár társaságában!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Szívesen tölteném a Kedd etémet Högy vagy Pár társaságában!
Sziasztok !
Nyíregyházán hol van az a szopató fal?
Nyíregyházán hol van az a szopató fal?
Hali!
Debreceni szub-mazo férfi szolga vagyok, kifejezetten vonz a kiszolgáltatott-alárendelt szerep, ahol az irányitás mások kezében van
40-45+os párt keresek akik nyitottak a dominanciára, a szado-mazo és egyéb, nem "hétköznapi", perverz élvezetekre.
Debreceni szub-mazo férfi szolga vagyok, kifejezetten vonz a kiszolgáltatott-alárendelt szerep, ahol az irányitás mások kezében van

Ma este párt fogadnék Szerencs melletti diszkrét lakásomom.Jó partner vagyok jó mèrettel
Ma éjszaka Nyírbátorban hölgy /pár lenne ?

Balneoterápiás svédmasszőri végzettséggel elkezdett érdekelni az erotikus masszázs is és párom szakítása óta nem volt alkalmam senkin se gyakorolni úgyhogy erotikus masszázs és utána közös kaland érdekébe is keresek társaságot!
Elsősorban Nyháza és vonzáskörzete , helyem nincs de utazni tudok ésszerű kereteken belül (autós+természetbeli kalandra nem vagyok nyitott)
Elsősorban Nyháza és vonzáskörzete , helyem nincs de utazni tudok ésszerű kereteken belül (autós+természetbeli kalandra nem vagyok nyitott)
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Aktív fistert keresek.
Szívesen megismerkednek párral közös oromszerzes céljából
37 éves,sportos,odaadó,kitartó pasi vagyok!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Szabadidő kellemes eltöltésére szívesen ismerkednék Hölgyekkel,Párokkal!
Bővebb infó az adatlapomon!
Bővebb infó az adatlapomon!
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.