Sziasztok, swinger lehetőséget vagy szexmozit tud valaki ajánlani Debrecen környékén? 06/29-30 leszúnk ott a párommal....
Ismerkednek szolnoki fuggetlen korunkbeli ferfival. Hangsulyozom egyenlore ismerkednek mert szeretnem ravenni a parom a harmas szexre. Hetreo hazapar vagyunk. 54 59 evesek. Nem biztos hogy sikerul de ha akad egy szamara is szimpatikus ferfi hatha. Diszkrecio intelligencia alap.
Tiszavirág fesztiválra jön valaki?
Szerda delelott 10h korulre keresunk egy jomeretu jokiallasu pasit
Holgytagunk kenyeztetesere.
Nyiregyhaza
Hely van
Holgytagunk kenyeztetesere.
Nyiregyhaza
Hely van
Sziasztok!
Ha elhanyagol a férjed,és szükséged van a szexre,írj nyugodtan.
Minden megoldható.
Párokhoz is szivesen csatlakoznék.
Jaszberény és környéke.
Ha elhanyagol a férjed,és szükséged van a szexre,írj nyugodtan.
Minden megoldható.
Párokhoz is szivesen csatlakoznék.
Jaszberény és környéke.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Olyan pár akit izgatna Skype cuckold ? Amíg a férj nincs otthon /dolgozik,utazik,boltban van / Addig a hölgy tag kênyeztetve lenne és közben fel hívjuk a pár férfi tagjàt kamerán , azon keresztül nézi mi történik
Aki làt benne fantáziát az írjon

Sziasztok bi párt keresek nyiregyen és környékén
Holnap délelőtt Debrecenben biszex párt keresek.
Sziasztok!
Holnap, kedden 10 órától a hajdúszoboszlói strand nudiszigetére megyek, szívesen ismerkednék, barátkoznék lányokkal, párokkal. Tervezi még valaki jönni nyárnyitó nudizásra? akár masszázst is szívesen vállalok a kék ég alatt!
Holnap, kedden 10 órától a hajdúszoboszlói strand nudiszigetére megyek, szívesen ismerkednék, barátkoznék lányokkal, párokkal. Tervezi még valaki jönni nyárnyitó nudizásra? akár masszázst is szívesen vállalok a kék ég alatt!
Szívesen ismerkednék Hölgyekkel Párokkal!
Bi pasi pasit keres nyhaza környékén. Éhes fickó makkal álmodik!
Ma este 8 körül Hajdúszoboszlón bi ffi-t keresünk férfi hármashoz.
Sziasztok!
Hajdúszoboszlón bi pár most?
60-as bi pasi vagyok
Hajdúszoboszlón bi pár most?
60-as bi pasi vagyok
Sziasztok!
Debrecen környèkèn ismerkednèk hölggyel,párral!
Debrecen környèkèn ismerkednèk hölggyel,párral!

AKTIV pasit keresem aki szopatna , dugna.
Teljesen szortelen passziv vagyok
Bdsm is
Sub vagyok
Teljesen szortelen passziv vagyok
Bdsm is
Sub vagyok
Szia!
Szabolcsi hölgyet keresek találkozásra!
Szabolcsi hölgyet keresek találkozásra!
Sziasztok! Debrecen és környéke ismerkednék hölgyel v hpárral. Csak napközbeni talira!! Viberen tudunk hosszan beszélni, és az elérhetőséget privátba kérném. Kor és alkat nem lényeges. De szüz lányok is jelentkezhet.várom leveleteket! Nem levelezni akarok!
Házaspárral ismerkednék Debrecen és környéke kor alkat nem számit csak ápoltság biszex előnyben
Változatlanul keresem....
Jóképű, sportos 50-es férfiként sub hajlamaimat szeretném kiélni, így olyan fiatal lányt, vagy értettebb hölgyet keresek, akinek nyalhatnám a fenekét.
Alap higiénia természetesen fontos, de lehetőleg ne közvetlenül zuhanyzás után történjen.Továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül is, és akár úgy is, hogy ruhában maradok. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani...
Jóképű, sportos 50-es férfiként sub hajlamaimat szeretném kiélni, így olyan fiatal lányt, vagy értettebb hölgyet keresek, akinek nyalhatnám a fenekét.
Alap higiénia természetesen fontos, de lehetőleg ne közvetlenül zuhanyzás után történjen.Továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül is, és akár úgy is, hogy ruhában maradok. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani...