Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony kedves fiú vagyok.
Szia!
Nyíregyházán swinger klub hol van?
Nyíregyházán swinger klub hol van?
Sziasztok holnap este ra ero es fogadni tudo pár van-e itt ahol a feleseget használhatnam a ferje elott akit ez izgatná?
sziasztok Nyiregyháza Kisvárda vonalrol szexpartnert keresek hosszú távra is akár .nyitott 40es Magyar pasi vagyok
Sziasztok.
Tiszafüred és környékén keresek hölgyet diszkrét kapcsolatra.
Tiszafüred és környékén keresek hölgyet diszkrét kapcsolatra.
Sziasztok!
A mai nap folyamán Debrecen és környékén egy kis kaland? Sportos,intelligens,kommunikatív pasi vagyok. Párok,lányok! Akár passzívan,csak cuckold is! Privátban írjatok! Szép napot!
A mai nap folyamán Debrecen és környékén egy kis kaland? Sportos,intelligens,kommunikatív pasi vagyok. Párok,lányok! Akár passzívan,csak cuckold is! Privátban írjatok! Szép napot!
Sziasztok Debrecenben nap közben igenyes kulturált férfi párt kukkolna nudizás, sexeles vagy fotozkodásközben.
keresunk egy jomeretu jokiallasu pasit
Holgytagunk kenyeztetesere.
Nyiregyhaza
Hely van
Holgytagunk kenyeztetesere.
Nyiregyhaza
Hely van
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Akár szingli pasi is szóba jöhet?
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2023. 06. 23. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 08:03

Sziasztok! 23/25 junius hétvégén szívesen kikapcsolódnánk hozzánk hasonlóakkal!...Fogadni is tudunk!
Sziasztok! 23/25 junius hétvégén szívesen kikapcsolódnánk hozzánk hasonlóakkal!...Fogadni is tudunk!
Bi pasi keres partnert Nyháza környékén!
Éhes fickó makkal álmodik! Bi keres bi-t nyhaza!
Swinger életmódot élő és nudizmust kedvelő házaspárként keresünk hozzánk hasonló partnereket.
Sziasztok! 28 éves, sportos, női fehérneműs CD-ként keresnénk tőlem idősebb (35-40+), domináns, férfit, elhanyagolt férjet, aki szívesen uralkodna rajtam kiélve szexuális vágyait. Leginkább az alárendelt szerep izgatna és a kemény bánásmód amolyan szexrabszolga szerepben. Nagyobb méret előny

Sziasztok! Ma délután Nyiregyen,szabadban szopatnék!
Hali úgy alakult hogy holnapig debrecenben vok... Közös maszti valaki?
Szia!
nem szoktunk,nem válaszolni,mivel a nem is egy válasz!
De ne haragudj nem emlékszünk rád! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 20. kedd 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 20. kedd 16:27
nem szoktunk,nem válaszolni,mivel a nem is egy válasz!
De ne haragudj nem emlékszünk rád! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 20. kedd 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4665225)

Sajnos ti is ezt csináljátok! Ha csak a saját példámat hozom fel,átküldtem nektek egy rakás fotót, aztán egyszer csak nem jött több válasz.
Ma/holnap Nyírbátor ?