Sziasztok. Férfi beszállót keresünk harmadiknak. Ha megtetszett az adatlapunk írj privátban kérlek. Puszi
Sziasztok!
Július 5-6-ra keresek párt vagy bi párt/nőt.
Hely adott, de utazni is tudok!
Július 5-6-ra keresek párt vagy bi párt/nőt.
Hely adott, de utazni is tudok!

sziasztok Szolnok környéki párokat késünk minden jóra
Face sitting-hez keresek titkos, laza kapcsolatra lányt/hölgyet, viszonzás nélkül is.
Nem számít, ha semmi más sem történik, ha úgy jobb, le sem vetközöm, a lényeg a nő uralkodó szerepén van, ami akár órákig is tarthat és aki ebben a helyzetben több orgazmust is átél.
Ötvenes, sportos, jóképű és normális pasi vagyok, 188/92, jelentkezz bátran!
Nem számít, ha semmi más sem történik, ha úgy jobb, le sem vetközöm, a lényeg a nő uralkodó szerepén van, ami akár órákig is tarthat és aki ebben a helyzetben több orgazmust is átél.
Ötvenes, sportos, jóképű és normális pasi vagyok, 188/92, jelentkezz bátran!
Most valaki aktív akit megdugna szabolcsból?
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Szabocsból valaki aktív vagy uni?
Szolnokon keresek hölgyet mai napra vagy holnapra
Sziasztok ! Hölgyhöz, vagy párhoz csatlakoznék ! Hétköznapokon inkább
bármire
szauna fürdő stb
30 éves ffi

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Bi pasi bi pasit keres Nyíregyháza környékén!
Débrecen környékèn hölggyel,párral ismerkednèk!

Kizarolag NYIREGYHAZI pasit keresunk hetkoznap delelotti szabadidovel
Kigyurt test , nagy meret elony
CUCKOLDRA
Holgytagunk :
150/55/23 , terhes
Helyunk van
Fotos adatlap, viber elerhetoseggel jelentkezz.
Kigyurt test , nagy meret elony
CUCKOLDRA
Holgytagunk :
150/55/23 , terhes
Helyunk van
Fotos adatlap, viber elerhetoseggel jelentkezz.
Ma valaki Szabolcs megyében?
Sziasztok! Most péntek és/vagy szombat főleg estére keresek, lányt/hölgyet közös hancúrozásra.
Hely és kényelem az adott Törökszentmiklóson, már csak te kellesz!

Hely és kényelem az adott Törökszentmiklóson, már csak te kellesz!

Debreceni mazochista férfi vagyok, extrém szado-mazo élvezetekre, farok és here kínzásra (cbt) keresem szadista partnere(i)met.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok, hétvégén Debreceni Aqvatikumban szaunázunk. Szívesen ismerkednénk nagyobb méretű partnerrel.
Kiéhezett érett hölgyeket szexuálisan kielégítenék kényeztetné K. Borsod Szabolcs megyében!