Nyíregyháza????
Bipasi bi pasit keres Nyíregyháza környékén.Éhes fickó makkal álmodik!

Nyíregyen ma valaki? közös maszti, orál?
Sziasztok!
Ma este, igényes párhoz csatlakoznék hölgy örömére Kisvárdán.
Ma este, igényes párhoz csatlakoznék hölgy örömére Kisvárdán.
sziasztok szolnoki párok jelentkezését várjuk közös élményszerzés céljából
sziasztok spermas punct nyalnek akar dugas kozben is vannak e erre yitott párok itt? Hely kellene utazni tudok
Teltebb alkatú 40+ éves nőkkel ismerkednék "szexbarátság" céljából. Belső levelet várok.
Még mindig aktuális!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 11:46

Törölt felhasználó (4539002)

Sziasztok!
Július 5-6-ra keresek párt vagy bi párt/nőt.
Hely adott, de utazni is tudok!
Július 5-6-ra keresek párt vagy bi párt/nőt.
Hely adott, de utazni is tudok!

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sziasztok
Csinos igényes 23 eves150/55 , 6honapos terhes parommal keresünk
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
Csinos igényes 23 eves150/55 , 6honapos terhes parommal keresünk
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott akit ez izgatné! Hely kellene utazni tudok!
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Mai és holnapra keresnék szexpartnert aki eljönne hozzám Tiszafüredre.
Sziasztok! CAMPUS idejére is!!! Bulizzatok a Campuson, majd afterezzetek itthon, előttem/velem
debreceni 2 szobás tiszta lakás egyik szobája zuhanyzóval,tiszta törcsivel és kényelmes franciaággyal párok búvóhelyeként kiadó napközbeni vagy akár este-éjszaka is. Semmit se kell hozzatok, csak magatokat
keressetek bátran, fizetség természetben

keressetek bátran, fizetség természetben
Sziasztok! Ma délelőtt Nyiregyen,szabadban szopatnék!
Sziasztok
Július vége felé pár napot eltöltünk Egerben és Tiszafüreden. Szeretnénk megismerni egy hölgyet aki elfogadja adatlapunkon leírtakat és megfelel neki ez a felállás. Tudjuk lehetetlent keressük de ….
Július vége felé pár napot eltöltünk Egerben és Tiszafüreden. Szeretnénk megismerni egy hölgyet aki elfogadja adatlapunkon leírtakat és megfelel neki ez a felállás. Tudjuk lehetetlent keressük de ….
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet ...
Várom üzidet ...
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott akit ez izgatné! Hely kellene utazni tudok!
Semmilyen adat(kor,magasság,súly) nem egyezik. Meg én nem is Ő vagyok.
(Ez egy válasz Damien32 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)