Sziasztok! Ma este szívesen kalandoznék, hölgyel vagy párral.
Roma pár pasit keres..
Akár ketten is lehetek
Szolnok megye
Akár ketten is lehetek
Szolnok megye
Ma valaki Szabolcs megyében?
Sziasztok ma estére keresnék valakit akinek lenne kedve talizni Debrecenben helyem van normális ápolt 30 as macis pasi vagyok !
Sziasztok , tiszató környékén ismerkednénk batàtnőkkel csajpàrral , én és haverom , levelet priviben legyszives
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek Jászberény és környékén
Sziasztok
Ismerkednèk hölggyel , párral
Ismerkednèk hölggyel , párral
Sziasztok!
Pasit keres valaki szabolcsbòl? Szivesen csatlakoznék párokhoz.
Pasit keres valaki szabolcsbòl? Szivesen csatlakoznék párokhoz.
Meg mindig keressuk azt a pasit hosszutavra aki hetkoznap napkozbenben raerne
Egy 23 eves terhes 15/55 csinos nagymellu noi tagunk rendszeres kenyezteteseben CUCKOLD
Viberen fotocsere
Helyunk van
Nyiregyhazan
Egy 23 eves terhes 15/55 csinos nagymellu noi tagunk rendszeres kenyezteteseben CUCKOLD
Viberen fotocsere
Helyunk van
Nyiregyhazan
Sziasztok! Ma (07.07.) hölgyek, párok Szolnokon?
Sziasztok!Olyan párt keresek ma estére a Tisza tónál Sarudon autós kalandra ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszàmmal. Előtte egy kávé üdítő.a kikötőben
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Debrecen és környékén ma délelőtt szopnék
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Most 7vegen ráérö s hellyel rendelkezo pár van-e itt ahol a feleseget használhatnam a ferje elott? (cuckold)
Valakinek lenne bátorsága megszopatni a pasim úgy ,hogy velem nem találkozik. Mert smárolni akarok majd vele és érezni az ízét.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
Holnap estére pasit keresünk 3-asra.
Csak arcos képre válaszolunk.
Holnap estére pasit keresünk 3-asra.
Csak arcos képre válaszolunk.
Sziasztok! Pénteken szívesen csatlakoznék egy párhoz Szabolcs - Hajdú-Bihar megyében.