Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Ma nem jön le pasi a nyíregyházi szopató lyukhoz?
Tiszalöki üdülőben valaki?
Mai nap hölgyet párt fogadok nyaralómban,horgászat,jacuzzi grillezès pihenès adott Hajdúszoboszló mellet vagyok..
Szèp napot...
Szèp napot...
Szolnokon bi srác masztira szopásra? Hely kell.
Bocs de nektek mindenki kamus. Amikor csak úgy eltüntök minden válasz nélkül,az úgy oké szerintetek?
(Ez egy válasz par11799 üzenetére (2023. 07. 10. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedden Tiszafűreden szopnék. Privátba írj.
Sziasztok, Debrecenben ma vagy holnap este egyedülálló nőt vagy hölgyet kényeztetnék

sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott(cuckold) hely kellene utazni tudok!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sziasztok.Szombaton délután telkemen a Tisza tónál ,nudizunk,napozunk,hűsölünk a medencében.Eddig egy hölgytaggal és egy párral.Még egy már csatlakozását szívesen vennénk.
Tiszabercel, paszab környékén van bevállalós, perverz, ány, hölgy éjszakai kalandra?
Sziasztok most vasárnapi Zempléni túrához keresek hölgy társaságot...Debrecenből indulok kocsival---hozlak---viszlek

Sziasztok.
Férfit keresek a barátnőmhöz 21eves. Első sorban kettesben (Cuckold) , utánna későbbiekben hármas is ki alakulhat.
Köszönöm
Férfit keresek a barátnőmhöz 21eves. Első sorban kettesben (Cuckold) , utánna későbbiekben hármas is ki alakulhat.
Köszönöm
sziasztok 38éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el.

2 hetero pasi , hölgyel vagy baràtnőkkel ismerkednénk , tiszató környékén
Szia Nyíregyházi vagyok.
(Ez egy válasz CSilla202075 üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hajdúszoboszlón leszünk 14èn ès15 èn párt keresünk közös kikapcsolódásra.leveleketprivátba.