Július vége felé pár napot eltöltünk Mátrafüred és Tiszafüreden. Szeretnénk megismerni egy hölgyet aki elfogadja adatlapunkon leírtakat és megfelel neki ez a felállás. Tudjuk lehetetlent keressük de ….
Valaki holnap reggel debrecen ls H,szovátközt?Verném a farkam!
Hétvégére keresünk partnereket. Csak akkor írj ha van Fotód.
Sziasztok. Ma este hölgyel vagy párral ismerkednèk Debrecenben
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Valaki holnap Cserkeszőlő strand ???
Ma szopnék nyiregyen, helyem sajnos nincs
Sziasztok ma Debrecenben szívesen taliznék helyem van mindenben szívesen benne vagyok normális ápolt macis srác vagyok kellemes napot !
Ma szopnék Nyíregyházán.
Hölgyet, párt keresek Tiszafüreden kellemes élvezetre. Hely megoldott.
sziasztok 38éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el ma estére helyünk van

Hölggyel találkoznék!
Sziasztok vasárnapi zempléni kiránduláshoz keresek hölgyet, Debrecenből indulok autóval
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Szombat este szívesen lennék fotós vagy néző párnál esetleg be is szállnék ha úgy alakul. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv
Igényes 196cm magas teljesen szortelen igenyes pasi ismerkedne
Nyiregyhazan helyem van
Nyiregyhazan helyem van
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Holnap ès holnapután hajdúszoboszlónleszünk ! Párok ismeretsègèt keressünk ,leveleketprivátba.
Ha valaki lemaradt valamilyen oknál fogva Vasárnap s folytatjuk smile Sziasztok.Szombaton délután telkemen a Tisza tónál ,nudizunk,napozunk,hűsölünk a medencében.Eddig egy hölgytaggal és egy párral.Még egy pár ,Nő csatlakozását szívesen vennénk.
AKTIV PASIT keresek!
Nyiregyhazan hely van.
Igenyes magas szortelen passziv vagyok
Nyiregyhazan hely van.
Igenyes magas szortelen passziv vagyok
Sziasztok!
Párokkal, Hölgyekkel ismerkednék hetero alapon.
Diszkrét, kedves, figyelmes pasi vagyok.
Hajdú és Borsod megye.
Párokkal, Hölgyekkel ismerkednék hetero alapon.
Diszkrét, kedves, figyelmes pasi vagyok.
Hajdú és Borsod megye.