Hétfőtől a hét minden napján délutàntól nudizàst,kedvelő pàrt fogadok telkemen a Tisza tónàl.Nudizás,napozás,hűsölès a medencében,szex.Hétvégén Szombaton újra többes buli.Nők,párok
Sziasztok
Ma estére hölgyet keresünk harmadiknak elsősorban a hölgy örömére. Valaki raerne esetleg?
Ma estére hölgyet keresünk harmadiknak elsősorban a hölgy örömére. Valaki raerne esetleg?
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott(cuckold) Ha vannak itt erre nyitott párok esetleg?
Sziasztok! Szabolcsi 25 éves srác vagyok, van itt olyan hölgy vagy pár akihez csatlakozhatnék? Utazni tudok,hely megoldhato.
Sziasztok!
Csatlakoznék lányokhoz vagy akár párokhoz.
Csatlakoznék lányokhoz vagy akár párokhoz.
Ma Szabolcs megyében valaki?
Motorozni szerető hölgyet keresek!
Hello!
55+ os hölgyet keresek! 55ös sportos nagyon figyelmes, 20/6os férfi! Diszkrecio, higenia alap! Privatban keress legy’szi! Köszönöm
55+ os hölgyet keresek! 55ös sportos nagyon figyelmes, 20/6os férfi! Diszkrecio, higenia alap! Privatban keress legy’szi! Köszönöm
Mai napon szopnék nyiregyen, helyem sajnos nincs
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok.A jövő héten minden nap a Nyíregyházi Tó fürdőn leszek. Hölgyet vagy párt keresek.
Sziasztok!! Csütörtök este párt fogadnék egy Tisza parti faházban…. Akár csak nézném őket de szívesen kényeztetném a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt!!!! Üdv
Sziasztok.Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
hölgyet keresek találkozásra!
Lányok ha unatkoztok írjatok. A napokban Nyíregyházán leszek, helyem van de utazás is megoldható.
Sziasztok. 24eves kisse pocakos srac vagyok. Ma estere keresem kanos partneremet akit leszophatok. Nagyhegyesen lakok. Irj ha erdekel a dolog
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sziasztok
2 nagyfarku bisex srác keres lányt , vagy part beszállónak.
Csak férfi nem érdekel minket ne is írjanak egyedül !
2 nagyfarku bisex srác keres lányt , vagy part beszállónak.
Csak férfi nem érdekel minket ne is írjanak egyedül !
Jövő héten Debrecenben töltök néhány napot. Hölgy társaságot keresek
Ma este Debrecenben hölgy aki szeretne egy jót szórakozni??