Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
vicc

Ma délután pár,nudizás,napozás,medencézés,szex.Telkemen a Tisza tónál.magas sportos nagy méretű pasival?
Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik az extra nagy és vastag intimet! Magas, sportos fiatal pasi vagyok, utazni tudok! Keressetek bátran.
Ma Debrecen valaki ?

Ismét itt van Debrecen legnagyobb Fesztiválja!! a CAMPUS!
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, Megérkeztél a Cívisvárosba, elcsigázott vagy és hűsítő programra vágysz?
Estére túl leszel az első napon, koncerteken és afterezni vágysz?
Szeretnél egy "szakértő"-től masszázst és az se baj, ha erotikába tér át?
JÓ HELYEN JÁRSZ, írj Nekem, bizalommal!
De ha PÁR vagytok, akkor is szívesen fogadlak debreceni lakásomon, masszőrággyal akár!
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, Megérkeztél a Cívisvárosba, elcsigázott vagy és hűsítő programra vágysz?
Estére túl leszel az első napon, koncerteken és afterezni vágysz?
Szeretnél egy "szakértő"-től masszázst és az se baj, ha erotikába tér át?
JÓ HELYEN JÁRSZ, írj Nekem, bizalommal!
De ha PÁR vagytok, akkor is szívesen fogadlak debreceni lakásomon, masszőrággyal akár!
Tiszalöki üdülőben valaki?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szombati buliba még keresünk nőt,pàrokat.nudizàs,napozás,zene,medence,szex.Ès vasárnap 23 éves nagy mellü högytag mellé pasikat sportos testalkattal nagy mérettel.Párokat is vàrunk.Tisza tónál.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Holnap napközben Debrecen környékén bárki bármire?
) helyem sajnos nincs :/

Csinos 23/150/55 terhes baratnom kenyeztetesere kereunk
NAGYFARKU igenyes potens pasit
Hely van
Nyiregyhazan
NAGYFARKU igenyes potens pasit
Hely van
Nyiregyhazan
Üdv! Ápolt sportos Nyíregyházi 40-es HETERO férfi vagyok. Ápolt vidám elhanyagolt Hölgyet (NŐT!!!) keresek kortól alkattól függetlenül szabadidőnk kellemes eltöltésére Szabolcs-Hajdú megyéből. Alkalmi de hosszútávú diszkrét kötetlen kapcsolatot szeretnék igényes szeretkezéssel fűszerezve. Napközben, esténként, vagy akár hétvégén is ráérek. Ha magadra ismertél várom leveled! Elérhetőségem: Privát Üzenetben!

----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Sziasztok. Párokhoz csatlakoznék. Nyiregyi fiatal srác vagyok. Valakihez csatlakozhatok?
Szombati buliba még keresünk nőt,pàrokat.nudizàs,napozás,zene,medence,szex.Ès vasárnap 23 éves nagy mellü högytag mellé pasikat sportos testalkattal nagy mérettel.Párokat is vàrunk.
A héten Debreceni pár akit lehetne kukkolni ?