Sziasztok! Debrecenbe valaki ma ?

Házaspárral ismerkednék Debrecen és környéke ápolt férfi vagyok
Sziasztok! Campuson tali??? Privát üziket várunk.
Sziasztok, Nyíregyházán keresnék egyedülálló vagy elhanyagolt csajokat, nőket, hölgyeket minden jóra, lakásom van, utazni tudok
Sziasztok feleseget baratnot használnek a ferje baratja elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudok!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok

Üdv mindenkinek! Péntek este 20.00-tól keresünk egy megbízható valós párt vagy pedig 40-től 55 éves korig férfit. Üzenetet privátban kérjük ahol e-mail csere után teljes alakos Arcos képet kérünk és ha megvan a szimpátia telefonszámot ezeknek tudatában keressetek
Üdv mindenkinek! Péntek este 20.00-tól keresünk egy megbízható valós párt vagy pedig 40-től 55 éves korig férfit. Üzenetet privátban kérjük ahol e-mail csere után teljes alakos Arcos képet kérünk és ha megvan a szimpátia telefonszámot ezeknek tudatában keressetek
Sziasztok.Holnap Nyíregyházán leszek a Tó fürdőn.Hölgyel vagy párral ismerkednék.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
vicc

Ma délután pár,nudizás,napozás,medencézés,szex.Telkemen a Tisza tónál.magas sportos nagy méretű pasival?
Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik az extra nagy és vastag intimet! Magas, sportos fiatal pasi vagyok, utazni tudok! Keressetek bátran.
Ma Debrecen valaki ?

Ismét itt van Debrecen legnagyobb Fesztiválja!! a CAMPUS!
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, Megérkeztél a Cívisvárosba, elcsigázott vagy és hűsítő programra vágysz?
Estére túl leszel az első napon, koncerteken és afterezni vágysz?
Szeretnél egy "szakértő"-től masszázst és az se baj, ha erotikába tér át?
JÓ HELYEN JÁRSZ, írj Nekem, bizalommal!
De ha PÁR vagytok, akkor is szívesen fogadlak debreceni lakásomon, masszőrággyal akár!
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, Megérkeztél a Cívisvárosba, elcsigázott vagy és hűsítő programra vágysz?
Estére túl leszel az első napon, koncerteken és afterezni vágysz?
Szeretnél egy "szakértő"-től masszázst és az se baj, ha erotikába tér át?
JÓ HELYEN JÁRSZ, írj Nekem, bizalommal!
De ha PÁR vagytok, akkor is szívesen fogadlak debreceni lakásomon, masszőrággyal akár!
Tiszalöki üdülőben valaki?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szombati buliba még keresünk nőt,pàrokat.nudizàs,napozás,zene,medence,szex.Ès vasárnap 23 éves nagy mellü högytag mellé pasikat sportos testalkattal nagy mérettel.Párokat is vàrunk.Tisza tónál.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.