és szerintem senki se kapott választ, és valószínűleg nem is fog.
:-( (Ez egy válasz badboy1221 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
:-( (Ez egy válasz badboy1221 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem mindenki irt
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 16:09
Törölt felhasználó (4680924)

irtam levelet
irtam levelet
(Ez egy válasz GBLady üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 11:15

Ma este baráti társaság a CAMPUS- on? Csoportos szopatás az erdőben vagy felmehetünk lakásra hozzátok és ott is dugás utáni sperma fürdőt lehet adni a csinos hölgy tagnak! Privátban írj! Minimum három fős társaság a feltétel az ápoltság és inteligencia mellett.
Bi-Bi-t! pasit keresek,legyen helyed! Nyháza kkén!
Sziasztok! Campuson helyes,igényes pasi ismerkedne hölgyekkel ,párokkal.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. A hölgy egyedül is benne van.
Sziasztok ma estére keresnék Debrecenben valakit aki rá ér és van kedve egy ápolt kedves macis pasihoz minden jóban benne vagyok a campus klinika környékén helyem van szép napot !
Ma este baráti társaság a CAMPUS- on? Csoportos szopatás az erdőben vagy felmehetünk lakásra hozzátok és ott is dugás utáni sperma fürdőt lehet adni a csinos hölgy tagnak! Privátban írj! Minimum három fős társaság a feltétel az ápoltság és inteligencia mellett.
Sziasztok egész héten a campus fesztiválon vagyok párokkal szívesen ismerkedem megkereseseket privátban köszönöm!
Hol s mikor?
(Ez egy válasz Szőke ciklon üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Péntektől vasárnapig Nyíregyházán leszünk a feleségemmel, es harmadiknak keresunk pasit nagy intimmel a felesegem örömére!
Sziasztok.Szombaton nudizás,napozás,medencézés,zene,szex.Telkemen a Tisza tónál erre a célra kialakított helyen.Párok csatlakozását szívesen vesszük.
Sziasztok, valaki most meg tudna szopatni nyiregyen?
Szolnok megyében, felavatná valaki a szűk kis fenekem? Aktiv/uni partnert keresek
Holnap?
(Ez egy válasz kalmár üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 06:17

Házaspárral ismerkednék Debrecen és környéke ápolt férfi vagyok
Holnap? De NEM kukkolni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 07:02
Törölt felhasználó (4713853)

Sziasztok! Debrecenbe valaki ma ?

Sziasztok! Debrecenbe valaki ma ?

Házaspárral ismerkednék Debrecen és környéke ápolt férfi vagyok
Sziasztok! Campuson tali??? Privát üziket várunk.
Sziasztok, Nyíregyházán keresnék egyedülálló vagy elhanyagolt csajokat, nőket, hölgyeket minden jóra, lakásom van, utazni tudok