Debrecen valaki ?

Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19).
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy és vastag intimet kedvelik... magas, sportos, fiatal pasi vagyok, utazni tudok! Cuckoldot is szívesen vállalok. Intim méret privátban!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Debrecenbe ma este valaki valamerre tali ?

Sziasztok!
A holnapi nap folyamán Szolnokon tartózkodom.
Hölgyet kényeztetnék, vagy párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömére.
A holnapi nap folyamán Szolnokon tartózkodom.
Hölgyet kényeztetnék, vagy párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömére.
Sziasztok! Párokhoz vagy hölgyekhez csatlakoznék Szabolcsban . Utazni tudok. Keressetek bizalommal.
Sziasztok!
[Pároshoz HÖLGY]
Szolnokon keresnénk hölgy beszállót (nem párt, nem szóló pasit, nagyon köszönjük!)
Légy intelligens, átlagos vagy sportos, mert mi is azok vagyunk. Tudj hozzánk igazodni! Nem barátkozni akarunk és nem akarunk megtudni semmi személyest (még a keresztneved sem). Csak szex, de ez nem azt jelenti, hogy akárkivel. Az meg, hogy nem barátkozni akarunk, nem jelenti, hogy nem lenne oldott a hangulat, de nem mellébeszélni akarunk meg hónapokog tervezni. Türelem attól még van, ha kell.
Ha magadra ismertél, írj levelet. Köszi!
[Pároshoz HÖLGY]
Szolnokon keresnénk hölgy beszállót (nem párt, nem szóló pasit, nagyon köszönjük!)
Légy intelligens, átlagos vagy sportos, mert mi is azok vagyunk. Tudj hozzánk igazodni! Nem barátkozni akarunk és nem akarunk megtudni semmi személyest (még a keresztneved sem). Csak szex, de ez nem azt jelenti, hogy akárkivel. Az meg, hogy nem barátkozni akarunk, nem jelenti, hogy nem lenne oldott a hangulat, de nem mellébeszélni akarunk meg hónapokog tervezni. Türelem attól még van, ha kell.
Ha magadra ismertél, írj levelet. Köszi!
--- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Csütörtökön vagy pénteken párhoz tudnék csatlakozni, 30-as srácként (Debrecen). Enyhe bi belefér.
Leveleki üdülőben valaki?
Sziasztok.Párt keresek ma egész napos programra nudizás,napozás,hűsölés a medencében,sex cuckold.Telkemen a Tisza tónál.
Sziasztok.
J.berény-Hatvan környékén keresek hölgyet,fiatal lányt minden jóra.
Párokhoz is csatlakoznék,akár biszexhez is.
Cuckold,wife sharing,creampie vagy csak maszti,bármi szóba jöhet..
J.berény-Hatvan környékén keresek hölgyet,fiatal lányt minden jóra.
Párokhoz is csatlakoznék,akár biszexhez is.
Cuckold,wife sharing,creampie vagy csak maszti,bármi szóba jöhet..
Sziasztok! Gyomaendrődön bi pár vagy esetleg bi pasi lenne ?
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Tiszafüreden szopatnék, hely megoldott.( hölgyet, párt, urat )
Nyiregyhazan extra méretu pasit keresunk
Sziasztok! 25 eves szabolcsi srac vagyok. Csatlakozhatok valakihez?