Sziasztok. Debrecen és környéki hölggyel, párral ismerkednék. 52 éves pasi vagyok.
Nyíregyházán ma szopnám....
Sziasztok! Debrecenben ma délután nő vagy pár aki tudna fogadni? Írj, írjatok prívátba és megbeszéljük.
150/55/23 DD mell , Nagyhasu csinos terhes 8. Honapos terhes baratnom kenyeztetesere keresunk
Kigyurt izmos pasit. 70kg pasik kerjuk ne ….
Nyiregyhaza
Kigyurt izmos pasit. 70kg pasik kerjuk ne ….
Nyiregyhaza
Valaki a Tiszalöki üdülőben?
Sziasztok! Debrecenben keresek pasit, akinek a farkát leszophatom! Csak cumi, semmi sallang! Írj!

Olyan párt keresek ma délután ahol a férfi tag szereti nézni ha pàrjàt előtte dugjàk szopatják mèretes szerszàmmal,nudizás,medencézés szex.Tisza tónàl Sarudon.
Szoboszlón leszopnék ma valakit.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19).
Sziasztok esos nap ellenere par vagy holgy aki szivesen elutne kellemesen az idot ? Lenne esetleg ?
Kifejezetten vékony testalkatú, fiatal (huszonéves) biszex pasit kereünk, közös mókához.
Extra >20cm méretű pasit keresünk csinos baratnőmmel
150/55/24
150/55/24
Sziasztok!Szombaton újra többes bulit tartunk telkemen a Tisza tónál.nudizás,hősölés a medencében,italozás,zene,sex.Nők,párok jelentkezését várjuk.Infó privátban.
Debrecen valaki ?

Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19).
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy és vastag intimet kedvelik... magas, sportos, fiatal pasi vagyok, utazni tudok! Cuckoldot is szívesen vállalok. Intim méret privátban!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.