Sziasztok ma vagy holnap estére keresünk lányt vagy párt többes gabajodas ra.... Debrecen és Nyíregyháza környéke.
Jó napot.
Házibarát szerepet is vállanék jászberénybe adatlapom szerint.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm
Házibarát szerepet is vállanék jászberénybe adatlapom szerint.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm
Sziasztok.Holnap párt keresek nudizás,napozás,sex.,cuckold.Napozó ágyak,medence,zene,telkemen a Tisza tónál Sarudon.
NYIREGYHAZI aktiv pasit keresek hosszutavra
Igenyes passziv vagyok
Igenyes passziv vagyok
Ma is a Tiszalöki üdülőben vagyok! Valaki?
Sziasztok!
Keresek Nyíregyházán és vonzáskörzetében egy szimpatikus, megbízható párt, akikkel a mai napon, a koraesti órákban találkozhatunk és jól érezhetjük magunkat, természetesen hetero alapon.
Maximálisan diszkrét, intelligens férfi vagyok, az adatlapomon minden megadott paraméter a valóságnak megfelel.
Utazni tudok, fogadni nem. Emailben várom a jelentkezést az intimbeszelgetes gmail-fiókban, ahová teljes alakos fotóval írjatok, persze nem kell arcképes.
Várom a jelentkezéseteket, érezzük jól magunkat egymás társaságában!
Keresek Nyíregyházán és vonzáskörzetében egy szimpatikus, megbízható párt, akikkel a mai napon, a koraesti órákban találkozhatunk és jól érezhetjük magunkat, természetesen hetero alapon.
Maximálisan diszkrét, intelligens férfi vagyok, az adatlapomon minden megadott paraméter a valóságnak megfelel.
Utazni tudok, fogadni nem. Emailben várom a jelentkezést az intimbeszelgetes gmail-fiókban, ahová teljes alakos fotóval írjatok, persze nem kell arcképes.
Várom a jelentkezéseteket, érezzük jól magunkat egymás társaságában!
Szabolcs-Hajdú megyében keresnénk olyan pasit akit érdekelne a láberotika. Pár vagyunk, helyed legyen.
Sziasztok holnap delelott szolnok es kornyeken szopatnek max 35 eves korig
Sziasztok , tiszató környékén ismerkednék hölgyel
Sziasztok. Debrecen és környéki hölggyel, párral ismerkednék. 52 éves pasi vagyok.
Nyíregyházán ma szopnám....
Sziasztok! Debrecenben ma délután nő vagy pár aki tudna fogadni? Írj, írjatok prívátba és megbeszéljük.
150/55/23 DD mell , Nagyhasu csinos terhes 8. Honapos terhes baratnom kenyeztetesere keresunk
Kigyurt izmos pasit. 70kg pasik kerjuk ne ….
Nyiregyhaza
Kigyurt izmos pasit. 70kg pasik kerjuk ne ….
Nyiregyhaza
Valaki a Tiszalöki üdülőben?
Sziasztok! Debrecenben keresek pasit, akinek a farkát leszophatom! Csak cumi, semmi sallang! Írj!

Olyan párt keresek ma délután ahol a férfi tag szereti nézni ha pàrjàt előtte dugjàk szopatják mèretes szerszàmmal,nudizás,medencézés szex.Tisza tónàl Sarudon.
Szoboszlón leszopnék ma valakit.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19).