Sziasztok. Kezdőként Debreceni Hölggyel, párral ismerkednék.
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott (cuckold) vannake e erre nyitott parok itt?
--- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm és kke ------ >Adatlap
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok.! párt keresek ma nudizás,napozás,sex.,cuckold.Napozó ágyak,medence,zene,telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Sziasztok!
Nyíregyházán és körzetében keresek szimpatikus párt ma reggeli, délelőtti, vagy holnap reggeli találkozás céljából, teljesen hetero alapon!
Az adatlapomon minden valós, illetve láthattok rólam fotót, videót is.
Várom a jelentkezéseteket!
Nyíregyházán és körzetében keresek szimpatikus párt ma reggeli, délelőtti, vagy holnap reggeli találkozás céljából, teljesen hetero alapon!
Az adatlapomon minden valós, illetve láthattok rólam fotót, videót is.

Várom a jelentkezéseteket!
sziasztok ma megyünk szentesre ki csatlakozna párok jelentkezését várjuk
Megyünk ma Ballószögre a nudista estre. Párok, csajok csatlakozását szívesen vennénk. Ha jön valaki innen írjon.
Hali
Nyíregyháza illetve környékén, szívesen kenyeztetnèk, illetve minden más finomság kielégítése céljából keresek hölgyet
32 éves hetero pasi vagyok
Nyíregyháza illetve környékén, szívesen kenyeztetnèk, illetve minden más finomság kielégítése céljából keresek hölgyet
32 éves hetero pasi vagyok
Nyiregyhazan , aktiv jomeretu pasit keres igenyes sub passziv pasi
Bdsm extrem dolgok is
Bdsm extrem dolgok is
Sziasztok!
Párt keresek ki ma ráér, illetve hétvégén, utazok, de helyem is van zso
Párt keresek ki ma ráér, illetve hétvégén, utazok, de helyem is van zso
Debrecen, ma éjszaka, egyéjszakás kaland? Csak ma..
Sziasztok!
25 éves Vásárosnaményi srác vagyok. Van itt olyan házaspár vagy hölgy akihez csatlakozhatnék?
25 éves Vásárosnaményi srác vagyok. Van itt olyan házaspár vagy hölgy akihez csatlakozhatnék?
Sziasztok!
Egy szimpatikus, kedves párt keresek, hetero alapon Nyíregyházán ma estére, akik nyitottak az ismerkedésre!
Nem feltétlenül az a cél, hogy azonnal “durr bele a közepébe”, hanem találkozhatunk, beszélgetünk egy kicsit, aztán elválik, hogy van-e kémia és megbeszéljük a folytatást.
Egy szimpatikus, kedves párt keresek, hetero alapon Nyíregyházán ma estére, akik nyitottak az ismerkedésre!
Nem feltétlenül az a cél, hogy azonnal “durr bele a közepébe”, hanem találkozhatunk, beszélgetünk egy kicsit, aztán elválik, hogy van-e kémia és megbeszéljük a folytatást.

Akkor kirakom ide is de nem értem.
Nyíregyházi vagy debreceni pasit keresek a párom tudta nélkül aki szívesen kukkolná vagy kukkolna minket valamily módon.Júl 31. től Aug 3-4 ig leszünk a környéken, nyíregyházi és debreceni fürdőkben,megszállni nyíregyházán az Ózoon hotelban fogunk!Ha a használt bugyikat is kedveled szívesen adok megoldjuk
(Ez egy válasz kukke30 üzenetére (2023. 07. 28. péntek 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 17:35
Nyíregyházi vagy debreceni pasit keresek a párom tudta nélkül aki szívesen kukkolná vagy kukkolna minket valamily módon.Júl 31. től Aug 3-4 ig leszünk a környéken, nyíregyházi és debreceni fürdőkben,megszállni nyíregyházán az Ózoon hotelban fogunk!Ha a használt bugyikat is kedveled szívesen adok megoldjuk

Ez az én hirdetésem és nemrég írtam ki máshol, miért másolod le egy az egyben???
Ez az én hirdetésem és nemrég írtam ki máshol, miért másolod le egy az egyben???
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 28. péntek 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 17:13
Törölt felhasználó (4692736)

Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Alkatra nem, arcra lehetséges.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 28. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 13:45
Törölt felhasználó (4707144)
VIP

A feleséged hasonlít Charlotte-ra?