Párt keresek közös lazulásra, wellness utazás, közös progi, és persze szex!
Nővel bármiben
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
bekes megyei igenyes bi pasi vagyok helyem van de utazom is not part fiatal fiut keresek
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 16:19
Törölt felhasználó (4636412)

Ma valaki Szabolcs megyében?
Ma valaki Szabolcs megyében?
Idösebb biszexpárt keresek alkalmiegyüttlétekre jászberényben és ķörnyékén.
Ma délután nudizást kedvelő párt,párokatNőt fogadnék telkemen a Tisza tónàl erre a célra kialakított részen.Napozó àgyak medence,zene.
Párhoz csatlakoznék.
Ma napra keres valaki pasit? 25 éves szabolcsi magyar srác vagyok. Van itt olyan pár vagy hölgy akihez csatlakozhatnék?
Sziasztok 4-7 ig utazgatunk Magyarország területén szívesen csatlakoznánk párhoz akkar egy szimpatikus pasihoz fürdőzés meztelenkedes stb minden jobban benne vagyunk szép napot
Tiszavasvári üdülőben valaki jövőhéten?
Sziasztok!Holnap újra párt keresek közös nudizás,napozás,medencézés sex.Telkemen a Tisza tónál
Miskolc-Nyh vonalon hölgy, pár?

Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19).
Még egy pár most aki csatlakozna még hozzábk?Nudizás hűsölés a medencében,sex.Telkemen a Tisza tónál.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Debrecen környékén ma este csatlakoznék egy igényes párhoz!
30-as ápolt átlagos pasi vagyok! Intim területen elég vastag!
30-as ápolt átlagos pasi vagyok! Intim területen elég vastag!

Sziasztok. Kezdőként Debreceni Hölggyel, párral ismerkednék.
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott (cuckold) vannake e erre nyitott parok itt?