bekes megyei igenyes bi pasi vagyok helyem van de utazom is not part fiatal fiut keresek
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 16:19
Törölt felhasználó (4636412)

Ma valaki Szabolcs megyében?
Ma valaki Szabolcs megyében?
Idösebb biszexpárt keresek alkalmiegyüttlétekre jászberényben és ķörnyékén.
Ma délután nudizást kedvelő párt,párokatNőt fogadnék telkemen a Tisza tónàl erre a célra kialakított részen.Napozó àgyak medence,zene.
Párhoz csatlakoznék.
Ma napra keres valaki pasit? 25 éves szabolcsi magyar srác vagyok. Van itt olyan pár vagy hölgy akihez csatlakozhatnék?
Sziasztok 4-7 ig utazgatunk Magyarország területén szívesen csatlakoznánk párhoz akkar egy szimpatikus pasihoz fürdőzés meztelenkedes stb minden jobban benne vagyunk szép napot
Tiszavasvári üdülőben valaki jövőhéten?
Sziasztok!Holnap újra párt keresek közös nudizás,napozás,medencézés sex.Telkemen a Tisza tónál
Miskolc-Nyh vonalon hölgy, pár?

Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19).
Még egy pár most aki csatlakozna még hozzábk?Nudizás hűsölés a medencében,sex.Telkemen a Tisza tónál.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Debrecen környékén ma este csatlakoznék egy igényes párhoz!
30-as ápolt átlagos pasi vagyok! Intim területen elég vastag!
30-as ápolt átlagos pasi vagyok! Intim területen elég vastag!

Sziasztok. Kezdőként Debreceni Hölggyel, párral ismerkednék.
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott (cuckold) vannake e erre nyitott parok itt?
--- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm és kke ------ >Adatlap
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.