Sziasztok!
Szabolcsi 25 éves srác vagyok.
Van itt olyan pár akihez csatlakozhatnék?
Szabolcsi 25 éves srác vagyok.
Van itt olyan pár akihez csatlakozhatnék?
Bocs 3.-nak csatlakozna
Sziasztok.
Holnap reggel van-e hetero pasi Szolnokon aki csatlakozna 2.-nak és helye is van. Kb 9-11 óráig
Csinos vékony hölgy partnerem kényeztetésére keresek pasit.
Csak Szolnok, Csak helyel, Csak délelőtt
Privát üzenet telefonszámmal ha komolyan gondolod
Holnap reggel van-e hetero pasi Szolnokon aki csatlakozna 2.-nak és helye is van. Kb 9-11 óráig
Csinos vékony hölgy partnerem kényeztetésére keresek pasit.
Csak Szolnok, Csak helyel, Csak délelőtt
Privát üzenet telefonszámmal ha komolyan gondolod
AKTIV jomeretu pasit keresek hosszutavra
Igényes NYIREGYHAZI bi passziv vagyok
Igényes NYIREGYHAZI bi passziv vagyok
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek Jászberény és környékén
sziasztok kinek a feleseget használhatnam elotte? hely kellene utazni tudok!
Kedd ejjel lannyal, parral kalandoznek, hetero vagy akar bi alapon is. Irjatok batran!
Nyíregyházán keresek aktív partnert. Kezdő vagyok
Hölgyeket és házasparokat keresek kellemes kikapcsolodásra barátsagosan erotikus légyottokra. Ápolt intelligens ferfi vagyok tapasztalt a swinger világaban, párokkal 3- mas cuckold s ami spontán mindenkinek élvezetes. Estefelé kellemes szaunás teraszon nagy meretű amerikai jakkuzi nagy úszomedence kellemes zene iszogatás huncutkodás igényes szomszéd mentes gyönyörű szép saját wellnes vendéghaz nyaralómba tudlak fogadni. A diszkreció grantált!
40es pasi vagyok bi beállitotságokkal keresek nyiregyháza és környékén ápolt szexpartnert titkos kapcsolathoz
Valaki szex?(Nő ,Pár)
Ma valaki Szabolcs megyében?
Sziasztok valaki Berettyóújfalu és környék péntekig itt vagyok és hátha ...
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Nyíregyháza??????
Augusztus 13-16 között Hajdúszoboszlón leszünk. Közös nudizáshoz, szimpátia esetén más programokhoz is keresünk adatlapunk szerint partnereket. Kérjük, hogy privát üzenetet írjatok!
Kedd ejszakara keresek Holgyet vagy csinos part aki fogadna.
Tiszavasvári üdülőben valaki?