Ma délután Nyíregyházán szopatnék a szabadban!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok szép napot!
Tudnátok ajánlani szobát 1-2 órára?
Tudnátok ajánlani szobát 1-2 órára?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Kigyurt izmos pasit keresunk 155/50/23 baratnőmmel NYIREGYHÁZAN
Ma is Tiszavasváriban vagyok! Valaki???
Szolnok - Kecskemét
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel barátkozna
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel barátkozna

Sziasztok. Szombat éjjel kisebb gang bang bulit szervezünk. Jelentkezni privátban.....
Sziasztok!
56 éves özvegy vagyok,szeretnék ismerkedni hölgyekkel korhatár nélkül !
56 éves özvegy vagyok,szeretnék ismerkedni hölgyekkel korhatár nélkül !
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Sziasztok most 7végén feleseget kényeztetnek a ferje elott akit ez ozgatna ! Hely kellene utazni tudok
Üdv mindenkinek! Holnap estére szeretnénk egy párral kikapcsolódni hangsúlyozom párral, nem FÉRFI!!! Fogadni tudunk utazni nem!! Diszkréció adott és elvárt t. Ismerkedés menete fényképcsere csajok egymással beszélnek és holnap este tali nem akarunk mellébeszélni bulizni szeretnék négyesbe ennyi. Várjuk az üzeneteket privátba .reméljük lesz Bár a tapasztalat azt mutatja hogy nem nagyon van rá esély. A remény hal meg utoljára
Sziasztok! Nyíregyháza és környékén párral kalandoznàk ma este
Szombaton napközbeni találkozásra keresek hölgyet vagy párt Hajdú-Bihar illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék. ☺️
Nyíregyháza Demecser környékén hölgyet keresek esetleg párt szexkapcsolatra
Párt vagy kulturált, jó méretű pasit keresünk szoboszlói talira, ma illetve holnapi napra!
Párt , házaspárt keresek masszírozni szeretek Zso privire
Sziasztok. Passziv, apolt, diszkret srac vagyok. Keresek sracot akit szophatok, dugna.
helyem van egesz heten. Irjatok