Sziasztok! Pár vagy magányos hölgy hajdúból vagy nyíregy környékén? Akár az idősebb korosztályból is!
Sziasztok! Jövő héten bár melyik nap találkoznék hölgyekkel v házaspárral, Debrecen és környékén. 18 töl 60 éves korig.
Az üzeneteket privátba kérném, elérhetőséget is adjatok hogy fel tudjam venni a kapcsolatot!
Az üzeneteket privátba kérném, elérhetőséget is adjatok hogy fel tudjam venni a kapcsolatot!
Sziasztok! Holnap Nyíregyhàzán szopatnék!
Hetfo ejjel csinos lanyhoz/parhoz csatlakoznek Nyiregyhazan.
Irjatok batran!
Irjatok batran!
Sziasztok!
Ápolt, PÁROKAT keresünk kisebb sw privát bulira Debrecenbe.
Korosztály: 35-50
Fotókat nem adunk ki, mint ahogy clubba mész sem tudod, hogy kik vannak lent..
Augusztus 25 -én!
Vállaljátok magatokat (telefonszám megadása) ha jelentkeztek!
Ápolt, PÁROKAT keresünk kisebb sw privát bulira Debrecenbe.
Korosztály: 35-50
Fotókat nem adunk ki, mint ahogy clubba mész sem tudod, hogy kik vannak lent..
Augusztus 25 -én!
Vállaljátok magatokat (telefonszám megadása) ha jelentkeztek!
Szoboszlón ma este leszopnék egy férfias pasit. Diszkréció ápoltság adott és elvárt.
Én férfias szőrös macis pasi vagyok.
Én férfias szőrös macis pasi vagyok.
Sziasztok
Szolnok környékén hölgyet,párt látnék ma vendégül.
Szolnok környékén hölgyet,párt látnék ma vendégül.
Sziasztok!
Ma este Debrecenben ismerkednénk hellyel rendelkező párokkal vagy lányokkal.
Esetleg nagy farkú bi férfiakkal. Korban max 40-ig.
Ma este Debrecenben ismerkednénk hellyel rendelkező párokkal vagy lányokkal.
Esetleg nagy farkú bi férfiakkal. Korban max 40-ig.
Sziasztok!
Szabolcsi fiatal srác vagyok!
Valakihez csatlakozhatnék?
Szabolcsi fiatal srác vagyok!
Valakihez csatlakozhatnék?
Sziasztok. Ma nem tervez valaki iszogatos, lazulos estet debrecen vagy kornyeken?
Ma este, Vásárosnamény Szilva Fürdőben éjszakai fürdőzéshez keresünk szimpatikus bisex női tagú házaspárt, nem csak fürdésre...
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm
Holnap deltol este 7 ig utazni tudo par vagy lany pasi van aki kicsit rosszalkodna ?
sziasztok vannak-e itt olyan pasik akit izgatná ha elötte használnák a feleseget? Hely kellene utazni tudok
Ma valaki Szabolcs megyében?
not part keresek bekes vagy szolnok megyebol
Sziasztok.40 es pasi vagyok Nyíregyházárol.Párokat ,hölgyeket keresek szexkapcsolatra .
Sziasztok ma Debrecenben párral talalkoznánk hetero és bi alapon is nagyon szívesen Debrecenben van helyünk ha van kedvetek írjatok szép napot
Ma este ráérő ápolt, intelligens pasikat keresünk Debrecenben gangbang buliba. Ha érdekel és ráérsz akkor írj privátban. Egyéb üzenetek nem érdekelnek!!!!! Csak ma ráérő pasik. Hely adott!!!
Ma valaki Szabolcs megyében?