Ma délelőtt Debrecen és környékén szopnék.
Még mindig a Tiszavasvári üdülőben! Valaki?
ki keres bi pasit??
Sziasztok kisvárda környéken valaki ??? Fiatal lány? Nők- érett hölgyek? Extra vastag farkammal dugnálak kitartóan.
Párokhoz is csatlakozok!
Párokhoz is csatlakozok!
Hétvégére egy hellyel rendelkező fiu 30 tól-43ig Debrecen környékén 3mas???
Ha lehet nagy méretü de nem feltétel
En benne vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 08. kedd 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 13:47
Törölt felhasználó (4683268)

Hétvégére egy hellyel rendelkező fiu 30 tól-43ig Debrecen környékén 3mas???
Szabolcsi csaj van?
Sziasztok,Nyíregyházán péntek/ szombaton szívesen fogadnék egy hölgyet vagy párt lakásomon,de utazni is tudok. Fiatal sportos srác vagyok 18/5 intimmel.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
.
(Ez egy válasz Potenspasi11 üzenetére (2023. 08. 08. kedd 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 17:32

Sziasztok,Nyíregyházán péntek/ szombaton szívesen fogadnék egy hölgyet vagy párt lakásomon,de utazni is tudok. Fiatal sportos srác vagyok 18/5 intimmel.
Valaki Debrecen környékén esetleg aki kalandot keres?
Milyen az összetétele a hármasnak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 08. kedd 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 06:52
Törölt felhasználó (4540202)

Sziasztok!Szombaton hármasunkhoz párt keresünk.Nudizás,napozás,medencézés,szex,telkemen a Tisza tónál.Határozott,nem csak nudizni akaró pár,jelentkezését várjuk,
irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 08. kedd 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 06:52
Törölt felhasználó (4540202)

Sziasztok!Szombaton hármasunkhoz párt keresünk.Nudizás,napozás,medencézés,szex,telkemen a Tisza tónál.Határozott,nem csak nudizni akaró pár,jelentkezését várjuk,
Párhoz csatlakozznék minkettőtök örömére!
Anyu végig nézheti az akciót!
Anyu végig nézheti az akciót!
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Ma este Hajdúnánás és környékén autóba szabadban taliznék! Szopatnék!
))

Sziasztok szép lányok,párok jelentkezését várom Görögországi utazásra 4 éjszakára minden éjszaka a város leghíresebb night clubjàba ahol striper fiúk lányok szórakoztatnak különböző showműsorokkal egész este .
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen

Ma valaki Szabolcs megyében?
Sziasztok engen érdekelne irj ha lehet
(Ez egy válasz emb63 üzenetére (2023. 08. 08. kedd 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 07:14

Sziasztok! Augusztus 14 -19-ig keresünk párt esetleg szóló férfit Hajdúszoboszlón,helyünk van!