Tiszadadán az üdülőben valaki?
Sziasztok. Hajduhadhazon keresek kalandot :P
Szia
Laci vagyok nyitott biszex férfi diszkrét magas ápolT
Szívesen ismerkedem veled! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 10. csütörtök 08:37
Laci vagyok nyitott biszex férfi diszkrét magas ápolT
Szívesen ismerkedem veled! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4706593)

Igényes BI pasit keresek hosszutavra.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Igényes BI pasit keresek hosszutavra.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok!Szombaton olyan nudizást kedvelő párt keresek ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte,dugják,szopatják a párját egy méretes szerszámmal.Nudizás,napozás,hősölés a medencében,zene,szex.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Szinte minden mocskos, extrém dologra kaphatóan keresek partnereket! Lehet szó bármiről, meghallgatom! Adatlapon bővebb infókat kaphat. Kizárólag privát üzenetben keressenek!
Sziasztok
Szívesen kényeztetnék 40+-os hölgyet.
Szívesen kényeztetnék 40+-os hölgyet.

Sziasztok
Van olyan idősebb hölgy aki szereti a fiatal fiút aki igen az írjon
Lehetőleg Debrecen környékén.
Szép estét
Van olyan idősebb hölgy aki szereti a fiatal fiút aki igen az írjon
Lehetőleg Debrecen környékén.
Szép estét
Hali!Hajdúszoboszlon keresek ma este ráérő hölgyet,urat.....küldj telefonszámot!
Sziasztok!Szombat,vasárnap hármasunkhoz párt keresünk.Nudizás,napozás,medencézés,szex,telkemen a Tisza tónál.Határozott,nem csak nudizni akaró pár,jelentkezését várjuk.
Sziasztok,Nyíregyházán péntek/ szombaton szívesen fogadnék egy hölgyet vagy párt lakásomon,de utazni is tudok. Fiatal sportos srác vagyok 18/5 intimmel.
Sziasztok!
Bi pasikakkal ismerkednék!
Bi pasikakkal ismerkednék!
NYIREGYHAZAN nagyfarku pasit szopnek ma delutan/este
Hely van
Igenyes bi pasi vagyok
Hely van
Igenyes bi pasi vagyok
Szeptemberi hetvegekre keresunk elsosorban (biszex) ferfit cuckold harmasra.Csak keso delutan es este,pentektol vasarnapig.Az adatlapunk a mervado a jelentkezeshez.17 centi feletti meret elonyben,a holgy szivesen latna es hasznalna ilyet lelkesen.Megneznenk masztizast is ha van olyan aki elvezi ha latjak.Szeptember 11.-en biszex buliba megyunk Budapesten,ha van alkalmas partner oda/ott is csatlakozhat hozzank.
sziasztok most 7végén kinek a feleseget dughatnám meg a férje elott? Hely kellene utazni tudok
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet és csevegjünk..
Várom üzidet és csevegjünk..
NYIREGYHAZAN nagyfarku pasit szopnek ma delutan/este
Hely van
Igenyes bi pasi vagyok
Hely van
Igenyes bi pasi vagyok
Sziasztok engen érdekelne irj ha lehet
(Ez egy válasz emb63 üzenetére (2023. 08. 08. kedd 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 07:14

Sziasztok! Augusztus 14 -19-ig keresünk párt esetleg szóló férfit Hajdúszoboszlón,helyünk van!
Ma valaki Szabolcs megyében?