Sziasztok.Olyan párt fogadnék ma telkemen Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják,használják egy méretes szerszámmal.meztelenkedés,napozás,medencézés,italozás,zene.
Üdv mindenkinek!
Aug.25.(Péntek) és lehet,hogy (szombaton is)este tartanánk egy mini összejövetelt!
Ehhez keresnénk többes,gangbang,2+1,3+1,kedvelő hölgyek társaságát!
Mi 3 pasi vagyunk akik ezt évente megtartják és jól szokott sikerülni.Párokat is szívesen látunk(max 2 pár) ha ezen összejövetelek kedvelői max. 40 éves korig! Hetero party,egyedül álló urakat nem keresünk,étel ital adott lesz!
Helyszín Hatvan!
Jelentkezni itt vagy email-ben!
Aug.25.(Péntek) és lehet,hogy (szombaton is)este tartanánk egy mini összejövetelt!
Ehhez keresnénk többes,gangbang,2+1,3+1,kedvelő hölgyek társaságát!
Mi 3 pasi vagyunk akik ezt évente megtartják és jól szokott sikerülni.Párokat is szívesen látunk(max 2 pár) ha ezen összejövetelek kedvelői max. 40 éves korig! Hetero party,egyedül álló urakat nem keresünk,étel ital adott lesz!
Helyszín Hatvan!
Jelentkezni itt vagy email-ben!
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Pestmegyei vagyok.
Sziasztok
Nyíregyházán csajok, hölgyek? helyem van, utazni tudok

Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Sziasztok!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, akár autós tali is szóba jöhet, cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Kérdezz nyugodtan privátban is!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, akár autós tali is szóba jöhet, cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Kérdezz nyugodtan privátban is!
Sziasztok! Hajduhadhazon keresek kalandot. Minden otletet meghallgatok :P ha tetszenek a kepeim, irjatok es kitalalunk valamit.
Sziasztok!
25 eves szabolcsi srac vagyok.
Pasit keres valaki?
25 eves szabolcsi srac vagyok.
Pasit keres valaki?
Sziasztok!
Pár házaspár ki ma ráér? Utazok is zsolesz
Pár házaspár ki ma ráér? Utazok is zsolesz
Berettyóújfaluban keresek hellyel rendelkező párokat Bi férfit.
Sziasztok,
Szolnok-Cegléd-Abony és kke ismerkednék ápolt, igényes és egészséges nőkkel és párokkal.
Magas, sportos, nagyon potens 30-as srác vagyok.
Szolnok-Cegléd-Abony és kke ismerkednék ápolt, igényes és egészséges nőkkel és párokkal.
Magas, sportos, nagyon potens 30-as srác vagyok.

Sziasztok.Szombaton párt keresek nudizás,napozás,medencézés,szex.Vasárnap szintén párt hármasunkhoz.Telkemen a Tisza tónál.
Ha gondoljátok szivesen csatlakozom
(Ez egy válasz emb63 üzenetére (2023. 08. 08. kedd 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 07:14

Sziasztok! Augusztus 14 -19-ig keresünk párt esetleg szóló férfit Hajdúszoboszlón,helyünk van!
Ma este Debrecen ès környèkèn kedves bi pár esetleg?
Kifejezetten jól alakul a party!
de még 1-2 páros jelentkezése BELEFÉR!
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2023. 08. 07. hétfő 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 07. hétfő 10:30

Így van, clubban nagyobb a merítési lehetőség, ha van csakugyan 50 pár..
Mostanság nagyon nem ez a jellemző. Sokan keresik a kisebb privát bulikat clubb helyett,akár anyagi megfontolásból.
Ez a régió sem a clublehetőségről híres, szamításba kell venni utazás+ clubbelépő kb.30.000-től egy este..
Mostanság nagyon nem ez a jellemző. Sokan keresik a kisebb privát bulikat clubb helyett,akár anyagi megfontolásból.
Ez a régió sem a clublehetőségről híres, szamításba kell venni utazás+ clubbelépő kb.30.000-től egy este..
Ma este szopnék Nyíregyházán
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

sziasztok most 7vegen feleseget hasunálnééj a ferje elott akit ezt izgatná..hely kellene utazni tudok