Merre lesz és mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 17. csütörtök 16:56
Törölt felhasználó (4716229)
VIP

Holnap este cuckold party Debrecen.
Holnap este cuckold party Debrecen.
M3 nyíregyháza írányában valaki pár hölgy?
Sziasztok! Holnap, péntekre keresek hölgyet vagy párt, egy kis kalandra, nudizásra Szabolcs megyéből.
sziasztok szexpartnert keresek szabolcs megyében hosszu távra nyiregy székely demecser bogdány oros borbánya részről
Gyulán nyaraló párral kalandoznek!
Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Sziasztok holnap csütörtökön este felé nagyon szívesen taliznék ha lenne kedved Debrecenben!
Sziasztok. Péntek estére keresek szimpatikus párt Debrecenbe. Az sem gond ha idősebbek, sőt....
Helyem is van ha úgy adódik.

Debrecen Vekeri ma délelőtt szopnék
Mert ott nyaralsz??
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
18 éves srác vagyok Berettyóújfaluban és Debrecenben keresek párokat. Enyhe bi az oké. Hely szükséges
Sziasztok
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék
bekes vagy szolnok megyebol van valaki?? helyem van de utazom is
Sziasztok, kellemes autos kaland keso du.n a 4 es ut vonalan ? Szolnok iranya

Ma valaki Szabolcs megyében?
Valaki Cserkeszőlő és környékéről????
Sziasztok masszázst vállalok smile teljes test tetőtől talpig házhoz megyek masszírozok és jövök is el irjatok
Sziasztok. Hajdú-Bihari Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra.igényes, diszkrét vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.