M3 nyíregyháza írányában valaki pár hölgy?
Holnap este cuckold party Debrecen.
Merre lesz és mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 17. csütörtök 16:56
Törölt felhasználó (4716229)
VIP

Sziasztok.Párt keresek Augusztus 19-20. ra nudizás,medencézés,zene hideg italok,sex. Telkemen a Tisza tónál.csak kitöltött adatlappal és képpel érdeklődj!
Terhes 8 honapos csinos baratnommel keresunk nagymeretu pasit
Kizarolag NYIREGYHAZI pasit keresunk
150/50/23 DD mell
150/50/23 DD mell
Sziasztok Debrecen környékéről lányt esetleg bi fiút(orális játékokra) keresnék .ha lenne kedved írj üzenetet.
Sziasztok párt keresünk páros játékokra a közelünkből. Irjatok nyugodtan igyekszünk válaszolni.
Sziasztok. Lehet még jelentkezni???
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Ha van itt az oldalon feka pasi ismerkednénk vele.
Mikor? Merre? Lehet még jelentkezni?
VIP

Sziasztok!
32 éves hetero pasi vagyok és Nyíregyháza illetve környékéről keresek hölgyet egy finom együttlétre
32 éves hetero pasi vagyok és Nyíregyháza illetve környékéről keresek hölgyet egy finom együttlétre
Hajdúszoboszlón, Debrecenben vagy a környékén nyaraló, 50 vagy 60 feletti érett teltebb alkatú párral barátkoznék.
42 F. vagyok. Üdv.
42 F. vagyok. Üdv.
Hali
26-án szombaton valaki Cserkeszőlő????
26-án szombaton valaki Cserkeszőlő????
Terhes 8 honapos csinos baratnommel keresunk nagymeretu pasit
150/50/23 DD mell
150/50/23 DD mell
Sziasztok ma estére keresnék egy normális partnert nem kamusat helyem van Debrecenben sziasztok!
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Ma valaki Szabolcs megyében?
Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen