Párt , házaspárt keresek ki ráér, helyem van,de utazok is. Zsolesz
Monjduk biztos ide kiírjuk?! Privát levélbe nem gondolkodtál???
(Ez egy válasz badboy1221 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 11:52

Debrecen elég nagy város. A gang bang party helyszínére gondoltam.
Heló!
Írtam privát.
Tudom, biztos sokan írnak, de úgy azért mégis személyesebb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 17. csütörtök 16:56
Írtam privát.
Tudom, biztos sokan írnak, de úgy azért mégis személyesebb.

Törölt felhasználó (4716229)
VIP

Holnap este cuckold party Debrecen.
Párokkal ismerkednénk a közelünkből.
Na IGEN!
Van az a buli, ami szavakkal nem leírható és jellemezhető, ez a "húú b.szd meg éjszaka", amit meg kell élni!
Egy feledhetetlen és csodálatos hölgy társaságában........
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 18. péntek 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 11:57

Törölt felhasználó (4680924)

Extrém jó este volt!

Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk partnereket, lehetőleg a közelünkből.
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk partnereket, lehetőleg a közelünkből.
Extrém jó este volt!

Szombat - vasárnap Hortobányon a HIDI vásárban valakinek van kedve titkos orális kalandhoz? Eldugott helyen, oda vissza vagy csak egyoldalúan is lehet.
Debrecen elég nagy város. A gang bang party helyszínére gondoltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 18. péntek 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 10:12
Törölt felhasználó (4716229)
VIP

De hát ott van hogy Debrecen...
Egyébként lehet jelentkezni, de fiú létedre csak hölgy van fent az adatlapodon...
Egyébként lehet jelentkezni, de fiú létedre csak hölgy van fent az adatlapodon...
Sziasztok , Jövöhéten vakamelyik nap delelot megyek szolnokra valakihez valakikhez lehetne csatlakozni kis szexre ?
Helyed is van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 17. csütörtök 07:45
Törölt felhasználó (4710024)

Sziasztok. Péntek estére keresek szimpatikus párt Debrecenbe. Az sem gond ha idősebbek, sőt....
Helyem is van ha úgy adódik.

De hát ott van hogy Debrecen...
Egyébként lehet jelentkezni, de fiú létedre csak hölgy van fent az adatlapodon... (Ez egy válasz badboy1221 üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként lehet jelentkezni, de fiú létedre csak hölgy van fent az adatlapodon... (Ez egy válasz badboy1221 üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Ma valaki Szabolcs megyében?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok ma estére keresnék egy normális partnert nem kamusat helyem van Debrecenben sziasztok!
Terhes 8 honapos csinos baratnommel keresunk nagymeretu pasit
Kizarolag NYIREGYHAZI pasit keresunk
150/50/23 DD mell
Kizarolag NYIREGYHAZI pasit keresunk
150/50/23 DD mell
Hali
26-án szombaton valaki Cserkeszőlő????
26-án szombaton valaki Cserkeszőlő????
Hajdúszoboszlón, Debrecenben vagy a környékén nyaraló, 50 vagy 60 feletti érett teltebb alkatú párral barátkoznék.
42 F. vagyok. Üdv.
42 F. vagyok. Üdv.