Nyíregyházán idősebb érzéki párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Párokat keresünk ma estére
Sziasztok!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló (és környékük) vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, autós tali, többes buli, swinger, gloryhole is érdekel, szimplán cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Írj rám nyugodtan privátban !
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló (és környékük) vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, autós tali, többes buli, swinger, gloryhole is érdekel, szimplán cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Írj rám nyugodtan privátban !
Sziasztok.!
Középkorú ápolt igényes roma férfi ismerkedne.
Szolnok megye
Középkorú ápolt igényes roma férfi ismerkedne.
Szolnok megye
Sziasztok
Szívesen kényeztetnék 40+os hölgyet
Szívesen kényeztetnék 40+os hölgyet
Sziasztok ma estére keresek Debrecenben parnert ha van kedved írj nyugodtan szép napot !
Sziasztok!Párt keresek ma délután.nudizás,napozás,medencézés,sex cuckold,telkemen a Tisza tónál Sarudon.Sportos nagy méretű pasi vagyok.
Ma délután, esetleg kora esti órákra keresünk párokat, potens férfiakat. Helyünk van.
Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is! vannak e itt erre nyitott párok?
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik az extra nagy, és vastag intimmel rendelkezőfuatalabb pasikat... utazni tudok, magas sportos testalkattal rendelkezem!
Írok nektek privát üzenetet
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 10:44

Ma délután, esetleg kora esti órákra keresünk párokat, potens férfiakat. Helyünk van.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó. Szexuális életünk szinesitésére. Mindenketönk örömére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz
Mi történt??Gyengére sikerült a tegnap??
Vagy túlszárnyalta a csütörtököt is? (Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 08. 19. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 12:49

Vagy túlszárnyalta a csütörtököt is? (Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 08. 19. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát na, ma megint Debrecen akkor a célállomás!
Mondjuk mindenhol is voltam szerintem idén nyáron, csak szinte Miskolcon nem, de itt minek is ugye.......
A csütörtököt nehéz lenne überelni, volt ott kisebb gang-bang kezdésnek, amikor még 4-en voltunk pasik a hölgyre, bukkake befejezéssel és bizony voltak nagyon erős cuckold felállások, mikor is a párja, csak szemlélője szeretett volna lenni az eseményeknek............szendvicsben, később dupla puniban és a párja ölében is +lett "kényeztetve" a hölgyemény.
Hol van még így a 25-ikei rendezvény?!

Hol van még így a 25-ikei rendezvény?!

Hetfon ejszaka szivesen talalkoznek csinos holggyel, esetleg parral Nyiregyhazan. Tapasztalatom van.
Gyengére? Nem!
Esetleg én voltam a gyengébb.
Persze a csütörtököt már csak "meglépni" sem lehetne egyszerűen, az annyira TELJES éjszaka volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 19:11

Törölt felhasználó (4680924)

Mi történt??Gyengére sikerült a tegnap??
Vagy túlszárnyalta a csütörtököt is?

Vagy túlszárnyalta a csütörtököt is?
Nyiregyi állomásnál vagyok valaki szopasson meg
Párt keresek ma délután közös,nudizás,napozás,szex,hűsölés a medencében.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.