sziasztok feleseget kényeztetnek a férje elott (cuckold)akit ez izgatna! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok párt esetleg nőt keresek nyiregyháza és környékén
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak szerda délután (17 óra körül) találkozni Velem Debrecenben vagy a környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak szerda délután (17 óra körül) találkozni Velem Debrecenben vagy a környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sorry...félrement a komment. EnJoyMiskolc-nak szántam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 07:52
Törölt felhasználó (4714191)

Ma ejjel, csinos lany, esetleg par Nyiregyhazan akihez atugorhatnek? Irjatok batran!
Debrecen 25 péntek sw buli, párokat esetleg 1-2 még várunk, de ha el vagytok fáradva.. keresünk utánpótlást
8-10 pár mellé kell az erősítés
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 19:31

Törölt felhasználó (4714191)

Hetfon ejszaka szivesen talalkoznek csinos holggyel, esetleg parral Nyiregyhazan. Tapasztalatom van.
Sziasztok, nőkhöz, párokhoz csatlakoznék kölcsönös örömszerzés céljából Nyíregyházán és vonzáskörzetében. Hellyel rendelkezem, utazni tudok. Diszkréció, higiéniai teljes mértékben adott és elvárt. Ha szereted, ha a kedvedben járnak és kényeztetnek, szívesen kipróbálnál valami újat, unalmas a megszokott vagy csak egy laza estét keresel akkor írj nyugodtan, semmi jó elrontója nem vagyok, mottóm: Élj a mának!

Párként keresünk fiatal párokat, Nyíregyháza, Sóstó, Hotel Hunguestben!
Debrecen nagyerdőn ismerkednék napközbeni talikra

Sziasztok,
48 éves szolnoki férfi vagyok. Ismerkednék a környékéről párral, hölggyel.
Privát üzenetet várok.
48 éves szolnoki férfi vagyok. Ismerkednék a környékéről párral, hölggyel.
Privát üzenetet várok.
Ápolt férfiként házaspárral ismerkednék érdekel a biszex is
Sziasztok!
Kedves, inteligens, ápolt férfi vagyok. Hajdú-Bihar megyében szexisen telt, molett, duci hölgy, ill. ilyen hölgytagú pár házibarátja lennék. Fazonra igazított szőrzet előnyt jelent.
Kedves, inteligens, ápolt férfi vagyok. Hajdú-Bihar megyében szexisen telt, molett, duci hölgy, ill. ilyen hölgytagú pár házibarátja lennék. Fazonra igazított szőrzet előnyt jelent.
Valós párokat keresünk akik találkozni is mernek nem csak levelezgetni. Olvassatok adatlapot.
Igényes potens kamagras pasi keres not part , bi aktiv pasit
NYIREGYHAZAN
NYIREGYHAZAN
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Ma ejjel, csinos lany, esetleg par Nyiregyhazan akihez atugorhatnek? Irjatok batran!
Helló! Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!!

Párt keresek ma délután közös,nudizás,napozás,szex,hűsölés a medencében.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Nyiregyi állomásnál vagyok valaki szopasson meg